Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΛΗ

Επιστολή πρός τα Μ.Μ.Ε έστειλε ο Σ.Ευσταθίου,μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν,για τον πρόεδρο του σωματείου της IDEAL Κώστα Πάλλη:

"Η αδικία και η συκοφαντία ανθρώπων είναι η πλέον άθλια και κατάπτυστη συμπεριφορά που έχει συναντήσει και συναντά κανείς σε όλη την γνωστή ιστορική και κοινωνική διαδρομή του είδους.

Με αυτήν λοιπόν την επαίσχυντη στάση και συμπεριφορά -συνειδητά- αντιμετώπισαν : α) Κάποιοι αριβίστες και μωροφιλόδοξοι που ανήκουν σε αυτούς που λένε ότι «αγωνίζονται» για τα κοινά , παίζοντας τον ρόλο της Μανιάτισσας μοιρολογίστρας για τους εργαζόμενους της IDEAL ενώ συγχρόνως κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους στις βάρβαρες επιθέσεις που δέχονται εδώ και χρόνια , όλοι οι εργατοϋπάλληλοι της Εύβοιας ενώ οι ίδιοι βρίσκονται στις συνδικαλιστικές και τι άλλο καρέκλες της εξουσίας.. β)Κάποιοι από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που σκοπό τους εδώ και χρόνια μέσα από την «δεοντολογία» τους τα μαθήματα «τιμής» που κάνουν και την προβολή των προβλημάτων είναι μόνο και μόνο το χρήμα και γ) Κάποιοι που αν δεν είσαι μαζί τους και να κάνεις αυτό που εκείνοι θέλουν, είσαι το μαύρο πρόβατο με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από αυτό. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν, αυτόν τον άνθρωπο στον οποίο θα αναφερθώ παρακάτω για πολλά χρόνια τον είχαν γαϊδούρι και άλογο που λέμε λαϊκά. Για να τους στηρίζει πολιτικά. Να προβάλει μέσα από την συνδικαλιστική του ιδιότητα και την προσωπικότητα του , τις θέσεις τους (που και αυτός πίστευε ότι ήταν σωστές) και μια σειρά άλλες προσφορές του. Αυτός ο άνθρωπος ο Κώστας ο Πάλλης που εδώ και χρόνια υπήρξε πραγματικός και ανιδιοτελής αγωνιστής , που έδωσε όσα μπορούσε και στο συνδικαλιστικό κίνημα και στον πολιτικό χώρο που ανήκε , χωρίς ποτέ να ζητήσει ή να περιμένει κάτι, αυτός λοιπόν έμεινε μόνος από πλευράς συμπαράστασης κοινωνικών φορέων να δέχεται αυτές τις βρώμικες επιθέσεις περί ξεπουλήματος και περί έλλειψης τιμής. Τον Κώστα τον Πάλλη είχα την τιμή να τον γνωρίζω και να είμαι συναγωνιστής του αρκετά χρόνια πράγμα που με έκανε να τον εκτιμώ απεριόριστα και σαν άνθρωπο και σαν αγωνιστή. Γι’ αυτό παίρνω αυτήν την συνειδητή πρωτοβουλία και γράφω αυτήν την επιστολή, όχι για να κάνω τον συνήγορο του (άλλωστε αυτό είναι το τελευταίο που έχει ανάγκη) αλλά γιατί από αυτό που προβάλλεται από μέρος του τοπικού Τύπου και άλλα κέντρα μου προκαλούν μεγάλη αηδία και αγανάκτηση".

Χαλκίδα 4/9/2008 Στάθης Δ. Ευσταθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: