Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ BLOGS ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Πολύ σημαντικό το δημοσιευμα του Reuters, που αναδημοσιευτηκε και σε κυριακάτικη εφημερίδα και αναφερόταν στο βίο και την πολίτεια της σχολιάστριας Μάρας Ζαχάρεας και στο ηθικό ασυμβιβαστο που κατατρέχει πλέον αυτήν και τον σύζυγό της υπουργό. Ηθικό ασυμβίβαστο που πολλοί ανακάλυψαν πρόσφατα, που άλλοι δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν και πετυχήμενοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποτινάξουν απο πάνω τους έστω και εμμέσως. Σκεπτόμενοι ίσως τα δικά τους, τωρινά και μελλοντικά...
Το δημοσιευμα όμως του Reuters αναδεικνύει και μια άλλη αλήθεια. Ότι πλέον πηγή ενημέρωσης, διαμορφωτές της επικαιρότητας και της δημόσιας ατζέντας δεν είναι τα παπαγαλάκια της εκάστοτε εξουσίας, δεν ειναι οι οσφυοκάμπτες της πολιτικής εξουσίας και της επιχειρηματικής, δεν ειναι δημοσιογράφοι που έκαναν όνομα με στημένα δημοσιευματα, αλλά τα blogs, με πρωτοπόρο το Press-gr, και η Δημοσιογραφία των Πολιτών.
Παράλληλα, ειναι πλέον καταφανές οτι το μόνο πολιτικό κόμμα ... που παράγει ειδήσεις πλέον στην Ελλάδα ειναι ο ....Τατούλης όπως μας έδειξε και ο μέτριος Παπανδρέου σήμερα.
Οι "αντάρτες" και το διαδίκτυο "σφραγίζουν" σήμερα τις εξελίξεις στην χώρα.

PRESS
http://press-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: