Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Α.Σ.



ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ !!!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ !!!

Η βάρβαρη και απάνθρωπη επίθεση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, σε βάρος ενάμισι εκατομμυρίου Παλαιστινίων που ζει στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου, τη Λωρίδα της Γάζας, “προσωρινά” τελείωσε.
Αφήνοντας πίσω της χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες , κατεστραμμένες υποδομές και ένα συνεχιζόμενο εμπάργκο από το Ισραήλ , την Ε.Ε. και τις Η.Π.Α. η Λωρίδα της Γάζας έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Παλαιστινίων, με απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης.
Δεν χωρούν «ίσες αποστάσεις» ανάμεσα στο δολοφονικό μηχανισμό του Ισραήλ και την ηρωική αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού. Εκτός από τα εγκλήματα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, η σιωνιστική κυβέρνηση καταπνίγει κάθε ελπιδοφόρα φωνή του φιλειρηνικού Κινήματος μέσα στο ίδιο το Ισραήλ.
Οι σφαγές και το αιματοκύλισμα στη Γάζα από τους πυραύλους του Ισραηλινού στρατού κατοχής , καθώς και η μόνιμη άρνηση ίδρυσης Παλαιστινιακού Κράτους είναι ένα διαρκές έγκλημα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης με την στήριξη των ΗΠΑ του Μπαράκ Ομπάμα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συνένοχη είναι η Ελληνική κυβέρνηση που συνεργάζεται με τους σφαγείς συστηματικά (στρατιωτικά, εμπορικά, διπλωματικά). Την ίδια ώρα που οι Ισραηλινοί βομβάρδιζαν τη Γάζα, η ελληνική κυβέρνηση «βομβαρδίζει» τους έλληνες διαδηλωτές με ισραηλινά χημικά. Στέλνει, δήθεν, ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα , ενώ στηρίζει τον αποκλεισμό της που κοστίζει τις ζωές σε χιλιάδες Παλαιστινίους.
Οι σφαγές και οι θηριωδίες των σιωνιστών δεν πρόκειται να σταματήσουν την Αντίσταση ούτε στη Γάζα ούτε στη Δυτική όχθη, ούτε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Αντίθετα, δυναμώνουν τις φωνές ενάντια στην κατοχή, ενάντια στον αμερικάνικο και ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό, ενάντια στα διεφθαρμένα αραβικά καθεστώτα που συναινούν σε αυτά τα εγκλήματα.
Μοναδική διέξοδος και ελπίδα για το λαό της Παλαιστίνης, και όλους τους λαούς της περιοχής, απέναντι στη βαρβαρότητα αποτελεί η αλληλεγγύη των λαών. Το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα, θυμίζοντας τις εκρηκτικές διαδηλώσεις το 2003 ενάντια στην επέμβαση στο Ιράκ, ξαναβγαίνει στους δρόμους. Με την οργάνωση ενός μαζικού αντιπολεμικού-αντιϊμπεριαλιστικού κινήματος χωρίς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους θύτες και τα θύματα, μπορούμε να νικήσουμε!!!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, φορείς, οργανώσεις, συνδικάτα σε συγκέντρωση – εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης την ΠΕΜΠΤΗ 26/2/2009 & ώρα 6.30 μ.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο (κεντρκή πλατεία) Θήβας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!
- Κάτω τα χέρια από τη Γάζα – τερματισμός του αποκλεισμού τώρα
- Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
- Εμπάργκο στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Ομιλητής ο Παλαιστίνιος αγωνιστής ΙΣΜΑΤ ΣΑΜΠΡΙ (πρώην επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα).

Για την Ρ.Α.Σ.
Η Συντονιστική επιτροπή
http://synchalkida.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: