Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Σωματείο εργατοϋπαλληλικού προσωπικού ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας

Διατεθειμένοι να κατέβουν σε κινητοποιήσεις, αλλά και ότι άλλο απαιτείται για την αποκατάσταση της ηρεμίας στον εργασιακό τους χώρο, δηλώνουν οι 300 περίπου εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ, οι οποίοι τονίζουν ότι στηρίζουν την εργοδοσία τους και διαμαρτύρονται έντονα στους φορείς του τόπου και σε όσους συνηγορούν σε δημοσιεύματα, που από τους ίδιους χαρακτηρίζονται «κακόβουλα και αναληθή».

Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, το σωματείου εργατοϋπαλληλικού προσωπικού ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (11/2), συνεπεία των δημοσιευμάτων και των ραδιοφωνικών εκπομπών εις βάρος της εταιρείας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας Α.Ε. και αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί δια του τύπου έντονα στους φορείς του τόπου και σε όσους συνηγορούν στα κακόβουλα και αναληθή δημοσιεύματα, διότι δεν έλαβαν υπ' όψιν τους εκτός των άλλων το προσωπικό που εργάζεται στο ΚΤΕΛ, στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες και την κρίση που αντιμετωπίζει η εργασία".

Δημιουργήθηκε μία κατάσταση στο ΚΤΕΛ που δυσκολεύει την εργασία μας και είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει. Αναμένουμε αλλαγή στάσης προς την εργοδοσία μας, στο πλευρό της οποίας αγωνιζόμεθα, ενάντια στις αβάσιμες κατηγορίες.

Αναμένουμε αλλαγή στάσης από τους φορείς, διότι σε ενάντια περίπτωση προ του ορατού κινδύνου προσβολής της εργασιακής μας σχέσης κατ' επέκταση της οικονομικής υπόστασης των οικογενειών μας, είμαστε αποφασισμένοι να αρχίσουμε αγώνα με κινητοποιήσεις και ότι άλλο απαιτείται, προς αποκατάσταση της ηρεμίας στην εργασία μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: