Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008

Αλληλεγγύη στην αποκλεισμένη Γάζα – Λευτεριά στην ΠαλαιστίνηΟ βουλευτής Ν. Καβάλας Μιχάλης Τιμοσίδης, μαζί με τη βουλευτή Β’ Αθήνας Σοφία Σακοράφα, συναντήθηκε με τον Dr Arafat Shoukri, επικεφαλή της οργάνωσης European Campaign to End the Siege of Gaza, τον επιτετραμμένο της πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα και συζήτησαν τον προγραμματισμό της διεθνούς προσπάθειας για τον τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας.
Η οργάνωση European Campaign to End the Siege of Gaza, διοργανώνει την αποστολή βουλευτών από όλα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια στη μαρτυρική πόλη της Γάζας, που είναι αποκλεισμένη από το 2006.
Η κατάσταση στην παλαιστινιακή πόλη της Γάζας, σύμφωνα με τους διεθνείς οργανισμούς (Διεθνής Αμνηστία, Σώστε τα παιδιά, Cafod, Christian Aid κ.ά.), αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Μιχάλης Τιμοσίδης, μαζί με τη Σοφία Σακοράφα, στις 7 Νοέμβρη 2008, μαζί με βουλευτές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, θα επισκεφθούν τη Γάζα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινότητας στο δράμα των κατοίκων της αποκλεισμένης πόλης…
Η Γάζα έχει ανάγκη την Αλληλεγγύη όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
Ορισμένοι δεν το ξεχνούν...
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_6008.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: