Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Τον πήγαν μέσα, για μια παλιά εκκρεμότητα,


λίγες ημέρες αφότου έγραψε σκληρές κουβέντες για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό...
.
O Φώτης Π. Μπόμπολας πριν από λίγες μόνο ημέρες δημοσίευσε στο ιστολόγιό του ορισμένα σκληρά κείμενα για την πολιτική κατάσταση και την έκταση της διαφθοράς -τα οποία μάλιστα αναδημοσιεύθηκαν σε αρκετά blogs, καταλογίζοντας ευθύνες και στον πρωθυπουργό: "Κύριε Καραμανλή, σύμφωνα με την γνώμη και την θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού έχετε περάσει την “κόκκινη γραμμή”..." έγραφε μεταξύ άλλων.
Σήμερα, εκλήθη στο αστυνομικό τμήμα ...δι' υπόθεσίν του και ...συνελήφθη!!! Βρέθηκε μια παλιά καταδικαστική απόφαση (προ οκταετίας!) για ακάλυπτη επιταγή, από κάποια επαγγελματική συναλλαγή του, η οποία όμως σύμφωνα με τα παραστατικά που παρουσίασε είχε εξοφληθεί...
Επειδή δε είναι Παρασκευή, ο Φώτης Μπόμπολας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Δευτέρα το πρωί, οπότε θα μπορεί, τότε πια, να κινήσει τις αναγκαίες διαδικασίες για να λήξει η περιπέτειά του.
Ο ίδιος ωστόσο θεωρεί ότι η ανάσυρση αυτής της εκκρεμότητας λίγες μόνο ημέρες ύστερα από την σκληρή κριτική του στην σημερινή κυβερνητική εξουσία, δεν είναι καθόλου αθώα και καθόλου τυχαία. Αντιθέτως ότι είναι ένα μήνυμα για να ...κάτσει φρόνιμος. Αλλά δηλώνει ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο μαχητικά να καταθέτει τις απόψεις και την κριτική του.
http://press-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: