Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

Ο Τατούλης και το βιολί της αμετροεπούς ύπαρξής του.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Π. Τατούλης... ...αναρτώντας στο blog του την ομιλία που δεν πρόλαβε να κάνει στη Βουλή.

Πολλοί βουλευτές όλων των κομμάτων δεν πρόλαβαν να μιλήσουν στη συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος Τατούλης. Κατά τις πληροφορίες, όμως δεν θα την κρατήσει ούτε αυτή την φορά "κρυφή". Σκοπεύει να την αναρτήσει μέσα στις επόμενες ώρες στο blog του http://tatoulis.blogspot.com/ και με αυτό τον τρόπο αναμένεται να ανοίξει, έστω και έμμεσα, τα χαρτιά του για το θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής.


ΣΧΟΛΙΟ : Είναι μία περίεργη σύμπτωση, να βλέπεις σχεδόν κάθε ημέρα, στο PRESS-GR να προ-δημοσιεύονται πληροφορίες και στη συνέχεια να αποτελούν πρώτο θέμα στην ειδησεογραφία, συνήθως τηλεοπτικά κανάλια.

Μιλάμε για ένα ειδησεογραφικό Blog φυσικά, έως εδώ καλά και συγχαρητήρια στο συνάδελφο Blogger, για τις αποκλειστικές του πληροφορίες.

Προσωπικά η επιτυχία αυτή ΔΕΝ με ενοχλεί, απλά με προβληματίζει.

Προσπαθώ λοιπόν να ερμηνεύσω τη τεχνική της επιτυχίας του συναδέλφου.

Αγαπητό PRESS-GR, μου έχετε αναδημοσιεύσει άρθρα μου και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό, ασχέτως αν σταματήσατε να το κάνετε τελευταία.

Ύπαρξη Blog χωρίς αναδημοσιεύσεις από άλλα Blogs, είναι ένα ζητούμενο υπαρξιακού προβληματισμού, όπως και Blog με πολλές αναδημοσιεύσεις και αναφορές από ηλεκτρονικά, έντυπα και τηλεοπτικά δημοσιογραφικά μέσα είναι ένα άλλο ζητούμενο και είναι αυτό που προβληματίζει την απλή λογική..

Ο προβληματισμός, υπεισέρχεται ως ζητούμενο και στη συγκεκριμένη πληροφορία για το κ. Τατούλη, σύμφωνα με τη δική μου λογική, έχει να κάνει με τις παρακάτω υποθέσεις του συναδέλφου Blogger :

Α. Να διαθέτει μαντικές ικανότητες χαρτορίχτρας ή καφετζούς.

Β. Ο συνάδελφος να έχει καταλάβει το πολιτικό αισθητήριο και σκεπτικό.

Γ. Να έχει τη πληροφορία από το στενό κύκλο του βουλευτή, και τέλος

Δ. Να έχει άμεση πληροφόρηση από τον ίδιο.

Εάν κάποιος άλλος, βλέπει και κάποια άλλη εκδοχή, ας μου τη κοινοποιήσει και μένα να τη μάθω.

Περιμένω να επιβεβαιωθεί η πληροφορία για να δω και εγώ που αναδημοσιεύω διασταυρωμένες ειδήσεις ή γνώμες άλλων συναδέλφων με τις αντίστοιχες πηγές τους, με ποια από τις παραπάνω τεχνικές - εκδοχές επιβεβαιώνεται η είδηση.

Κύριε Τατούλη, ανεξάρτητα με το παραπάνω σχόλιο, έχετε χρεωθεί με κάποιες ερωτήσεις οι οποίες οφείλουν κάποιες απαντήσεις, έστω και αρνητικές.

Επαναλαμβάνω και πάλι, ότι ΔΕΝ απαξιώνετε τους ερωτώντες αναγνώστες σας , απλά εσείς αποδομείτε το μύθο του αντάρτη, που τόσο έχετε ανάγκη, ως δυσαρεστημένος πρώην υπουργός και υποδομείτε επάξια το τίτλο του γραφικού πολιτικού, ο οποίος έχει χάσει το πλεονέκτημα να πείθει, που και η κάθε ενέργεια του, εκ του ασφαλούς εξασφαλισμένη, για επανεκλογή ή μεταπήδηση σε άλλο κόμμα με ηρωική έξοδο. Υπάρχει κάτι άλλο ;

Ίσως ΝΑΙ - η Αρετή και η Τόλμη . . .

Την ενδεχόμενη επιτυχία της πληροφορίας ως είδηση, ας τη χρεώσουμε επάξια, και αυτή τη φορά, στο συνάδελφο του PRESS-GR.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Νάσος Ζαγγογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: