Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ενδιαφέρουσες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς σε περιοχές του νομού εκτός Χαλκίδας, όπως το Αλιβέρι, η

Πιο συγκεκριμένα ο δήμος Ταμυνέων διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί, στο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Αλιβερίου.

Στο προαύλιο του σχολείου θα βρίσκονται ξυλοπόδαροι με τα γαϊτανάκι τους, μασκότ και κλόουν με κόλπα και μπογιές, για να ζωγραφίσουν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, καθώς και μια τεράστια φουσκωτή τσουλήθρα, για ατέλειωτο παιχνίδι.

Θα γίνουν ξεκαρδιστικά αποκριάτικα σκετσάκια και όλοι μαζί θα χορέψουν στους ρυθμούς του DJ, ενώ πολλές θα είναι και οι εκπλήξεις.

Την ίδια ημέρα, η Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση του δήμου Αμαρυνθίων διοργανώνει το 24ο καρναβάλι, που θα πραγματοποιηθεί, στις 4:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου.

Οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων, χορό και κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Κώστας Βενετσιάνος.

Τέλος, ο δήμος Ερέτριας διοργανώνει "Κούλουμα" την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας. Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους. Χρωματιστά μπαλόνια και ξέφρενη μουσική θα δώσουν αποκριάτικη νότα στην πόλη. Παιχνίδια, διαγωνισμοί και δωρεάν βόλτες με το "Καρουσέλ" θα διασκεδάσουν τον κόσμο.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΤΥΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: