Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Αγωγή εναντίον blogger κατέθεσε ο Μίχας !

Αγαπητοί φίλοι.

Έγινε κι αυτό.

Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ http://edo-peiraias.blogspot.com (που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) μου επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας μου ως αποζημίωση το λιγότερο 150.000 ευρώ.
Πέρα από την ουσία της υπόθεσης, το γεγονός αποδεικνύει τη σημαντική δύναμη των blogs και της ελευθερίας του λόγου που εκφράζεται μέσα από αυτά.
Σας καλώ όλους μέσω των ιστοσελίδων σας να αναφερθείτε στο γεγονός αλλά και σας παρακαλώ να παρουσιαστείτε, όσοι επιθυμείτε, στις 11.3.2009 και ώρα 10:πμ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά για να υποστηρίξουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας.

Η παρουσία σας κρίνεται σημαντική διότι μια καταδικαστική απόφαση θα είχε επιπτώσεις για την πορεία όλων των blogs στην Ελλάδα.
Για περισσότερα στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

edo-peiraias.blogspot.com και στο email mangelopoulos@hotmail.com

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,

Μιχαήλ Αγγελόπουλος

Σχόλιο Παραπολιτικής : Πρώτα από όλα , να πληροφορήσουμε τον φίλο blogger ότι δεν είναι ο πρώτος που διώκεται αλλά μικρή σημασία έχει...

Πάμε τώρα στην ουσία...

Ρίξαμε μια ματιά στις αναρτήσεις του συγκεκριμένο ιστολογίου για να δούμε αν δικαιολογείται η οργή του Μίχα . Δεν βρήκαμε τίποτα το μεμπτό .

Είναι άλλο πράγμα η διαφωνία και η "αντιπολίτευση" και άλλο πράγμα η συκοφάντηση.

Η κίνηση του Μίχα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα φοβικά σύνδρομα που διακατέχουν αρκετούς πολιτικούς απέναντι στα blogs.

Εμείς όμως δεν θα ζητήσουμε από τον νομάρχη Πειραιά την απόσυρση της αγωγής . Ας το πάει μέχρι τέλους.

Είναι καλύτερο να ξεφτιλιστεί από την Δικαιοσύνη παρά να αποσύρει τώρα στα μουλωχτά την αγωγή...

parapolitiki μέσω "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: