Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Άκαρπη η συνάντηση για τη ΝΕΟΣΕΤ

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικής Απασχόλησης και Ανάπτυξης, κ. Κοντό, είχαν την περασμένη Πέμπτη τα μέλη του σωματείου εργατοϋπαλλήλων ΝΕΟΣΕΤ, με τη συμμετοχή και των προεδρείων της Ο.Β.Ε.Σ. και του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σωματείο, η εργοδοτική πλευρά περιφρόνησε τον επιχειρούμενο διάλογο, κάτι που οι συνδικαλιστές χαρακτηρίζουν ως περιφρόνηση προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και την κυβέρνηση.

Παράλληλα με τα παραπάνω, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Αποκαλύψαμε τους πραγματικούς λόγους της εργοδοσίας, που είναι το χτύπημα του σωματείου μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα συζητούσε μαζί μας τα προβλήματα, και από κοινού, χωρίς απολύσεις, θα προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις. Ο κ. Γενικός είπε πως θα επιδιώξει να φέρει την εργοδοτική πλευρά στο τραπέζι του διαλόγου".

Μετά την άκαρπη συνάντηση τα μέλη του σωματείου εργατοϋπαλλήλων της ΝΕΟΣΕΤ, πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση, χτες το πρωί, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με βάση τα νέα δεδομένα.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΤΥΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: