Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Νέες κινητοποιήσεις από τους δικηγόρους

Τον αγώνα τους για το θέμα του Εφετείου της Χαλκίδας, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα, αποφάσισαν να συνεχίσουν οι δικηγόροι της πόλης, έχοντας προγραμματίσει δύο ξεχωριστές κινητοποιήσεις, για τις προσεχείς ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη συνεδρίαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας, στις 10 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

- Η συνέχιση της αποχής των δικηγόρων - μελών του από τα καθήκοντά τους, από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη προώθηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Π.Δ. ίδρυσης τακτικής έδρας Εφετείου στη Χαλκίδα.

- Το κλείσιμο των γραφείων του Δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας και των δικηγορικών γραφείων και συγκέντρωση των δικηγόρων - μελών του στο Δικαστικό Μέγαρο, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί. Η κινητοποίηση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί.

Στις παραπάνω κινητοποιήσεις συμπαρίστανται όλοι οι φορείς του νομού με τη συμμετοχή εκπροσώπων τους στις συγκεντρώσεις και με το κλείσιμο των υπηρεσιών της Νομαρχίας και όλων των δήμων του νομού, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: