Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Πληρώνει μόνο στα κάρβουνα


http://grbloopers.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς ήταν αυτή η ξαφνική δεκεμβριανή θεομηνία; Ηταν «νεανική επανάσταση», όπως τη βάφτισε ο Αλέκος Αλαβάνος; Οχι βέβαια! Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Ούτε επανάσταση, ούτε εξέγερση, ούτε καν ανατρεπτικό κίνημα ήταν. Οι επαναστάσεις έχουν συνθήματα, έχουν στόχους, έχουν οράματα, έχουν αρχηγούς… ξεκουκούλωτους!
Τότε, τι ήταν; Ηταν, σε πρώτη φάση, ένας λίαν αξιέπαινος και επιβεβλημένος φόρος τιμής στον ατίθασο «πιτσιρικά» που έπεσε χτυπημένος από το βόλι του ξεστρατισμένου αστυνομικού. Ηταν, σε δεύτερη φάση, ένας πανελλαδικός διαδικτυακός «χαβαλές» αρκετών χιλιάδων μαθητών που «έπαιξαν», εκ του ασφαλούς, κυνηγητό με τους αστυνομικούς, ξέροντας ότι έχουν αυστηρή διαταγή να μη χτυπήσουν (έστω και αν μερικοί παράκουσαν πυροβολώντας στον αέρα).
Ηταν, σε τρίτη φάση, μια βάρβαρη επιδρομή «κουκουλοφόρων» (άγνωστης διασύνδεσης) που έκαψαν όλες τις μεγάλες πόλεις και κατέστρεψαν περιουσίες αθώων. Ηταν, σε τέταρτη φάση, μια πρωτοφανής λεηλασία δεκάδων καταστημάτων από αλλοδαπούς, τσιγγάνους και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Ηταν, σε πέμπτη φάση, η χθεσινή και σημερινή επιδεικτική άσκηση «πυκνής τάξεως» από τους εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ, της ΕΛΜΕ και άλλων «καπετανάτων» που παρέλυσαν για μια ακόμη φορά τη ζωή της πρωτεύουσας, παραμονές εορτών. Και όλα αυτά για το «κατάντημα της Παιδείας»! Για το οποίο τεράστια ευθύνη φέρουν οι καλά βολεμένοι καθηγητές της κουλτουριάρας Αριστεράς με τα πλουσιοπάροχα «ιδιαίτερά» τους (άνευ αποδείξεων) και με τις συνεχείς απεργίες και καταλήψεις, χορταστικά καλυμμένες από τους «αριστερούς» (ο Θεός να τους κάνει) γουρλομάτηδες των καναλιών, ιδίως των κρατικών…
Να πούμε τώρα και ποιοι βγήκαν ωφελημένοι; Ασφαλώς, η παρέα του Μπους που θέλει τον Καραμανλή «σουβλιστό». Ασφαλώς, οι τουριστικοί ανταγωνιστές της δόλιας Ελλάδας. Ασφαλώς, οι «βαρόνοι των media» που διεκδικούν κυβέρνηση του χεριού τους. Και ασφαλώς όσοι αριστεροί καπεταναίοι (αν και χαϊδολογούν τους κουκουλοφόρους) κιτρινίζουν βλέποντας το 18% να γίνεται 8%