Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Μετά το πόρισμα της παρακρατικής πλειοψηφίας της εξεταστικής για τη Μονή Βατοπεδίου…

1. Δικαιώθηκε ο Σανιδάς! Ο αδέκαστος δικαστής τα είχε πει, αλλά όλοι νόμιζαν ότι υπήρχε σκάνδαλο.
2. Δικαιώθηκε ο πρωθυπουργός Ζαχαρέας. Μας τα είχε πει, αλλά δεν τον πιστεύαμε.
3. Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Εφραίμ, πνευματικός πατέρας του γιού της διαπλοκής και του πρωθυπουργού της κυβέρνησης δολοφόνων, δικαιώνεται και απαιτεί αποζημίωση για τα όσα συκοφαντικά λέχθησαν ή γράφτηκαν.
4. Πρέπει άμεσα ν’ αποφυλακιστεί ο μπάτσος-δολοφόνος, διότι ο θάνατός του είναι συνέπεια των όσων είχαν διαδοθεί περί σκανδάλου και συνεπώς πρέπει να δικαστεί ο λαός.
Θριάμβευσαν οι κλέφτες, οι αλήτες, οι απατεώνες, οι δολοφόνοι. Και… χωρίς αιδώ!

Άσχετο;
Κάνουμε κι εμείς την αντικειμενική μας αυτοκριτική (όπως οι αντικειμενικές ευθύνες), που είχαμε γράψει: Καραμανλή, τη Δευτέρα καταθέτουν οι βουλευτές σου το "πόρισμα" για το σκάνδαλό σου, το βατοπέδιο! Κι αν είναι απαλλακτικό;
Δεν εκτιμήσαμε ότι τώρα οι αγώνες θα γίνονται πολιτισμένα και αποκλειστικά στη βουλή, από τα κόμματα που εκπροσωπούν τον λαό. έτσι θα διατηρηθεί και η τάξη!
Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας συστήσετε κάποια εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης, ώστε από τον καναπέ μας ν’ απολαύσουμε τους λαϊκούς αγώνες που θα δοθούν αύριο στις 18:00 στη βουλή. Ξέρετε, η απλή κεραία που έχουμε δεν λαμβάνει το κανάλι της βουλής (βρε πρωθυπουργέ της απάτης, δεν δίνει και κάποιο επίδομα για καλωδιακές συνδέσεις;).
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα πολιτισμένα πολιτικά κόμματα, που με σύνεση, με ήθος, δεν οξύνουν το λαϊκό αίσθημα και για το ότι ειλικρινά προσφέρουν θετικές υπηρεσίες καναπέ…

==============================================================
Σχόλιο :

Τη ψ... και την υπογραφή προσέχουμε που τη βάζουμε . . . η πρώτη περίπτωση αναφέρεται και αφορά σε πιθανή αφροδισιακή ασθένεια από λάθος επιλογή σεξουαλικού συντρόφου και η δεύτερη σε εγκληματική αμέλεια από ανοησία ή βλακεία με προεκτάσεις ποινικές.
Η δεύτερη αναφορά όταν αναφέρεται και αφορά πολιτικά πρόσωπα η πράξη αυτή είναι επικίνδυνη και υπέχει εκτός της αυτονόητης Πολιτικής Ευθύνης, αποτελεί εγκληματική πράξη, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και στα όρια της Εσχάτης Προδοσίας, διότι παραπλάνηση ή αμέλεια ενάντια στο Εθνικό Συμφέρον μπορεί με την ίδια λογική της ατιμωρησίας από τη κυβερνητική πλειονοψηφία και Πρωθυπουργική ανοχή ή αποδοχή της ΜΗ ευθύνης, να οδηγήσει και σε εθνικές περιπέτειες και ταπεινώσεις για τη χώρα.

Δηλαδή κυρίες και κύριοι της συμπολίτευσης που υπογράψατε αυτό το κατάπτυστο εκτρωμα που ονομάσατε Πόρισμα, ΕΑΝ λ.χ. η Υπουργός Εξωτερικών παραπλανηθεί και υπογράψει για το Σκοπιανό, υπάρχει και εκεί ΜΗ ευθύνη ;

Ο Πρωθυπουργός της χώρας τελικά ΔΕΝ ελέγχει τους παραπλανηθέντες ;
ή τους προτρέπει σε ηθελημένη παραπλάνηση ;

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: