Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ξανακτύπησε πάλι ο γνωστός καραγκιόζης ιταλός Massimo Romagnoli



Ο γνωστός καραγκιόζης ιταλός Massimo Romagnoli [πρώην βουλευτής του Μπερλουσκόνι και σήμερα αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος του Κινήματος για τις Ελευθερίες στην Ευρώπη, έδρα την Ελλάδα (sic!)], δεν χάνει ευκαιρία να αυτοπροβάλλεται… με χυδαίες, στημένες και από ποιους άραγε κατευθυνόμενες επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας.
Χθες, με δηλώσεις του στο ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων News Italia Press, με την ευκαιρία των γεγονότων στην Αθήνα, ανάμεσα σε πολλές γελοιότητες, επισημαίνει: «…στην Ελλάδα εκείνο που λείπει, είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών. Εμείς στην Ιταλία επενδύσαμε πάρα πολύ σ’ αυτόν τον τομέα. Ίσως επειδή δεν συμμετείχαν ούτε στον πόλεμο του Αφγανιστάν, ούτε σ’ εκέινον στο Ιράκ, ούτε στην ειρηνευτική αποστολή στο Λίβανο, αισθάνονται, κατά κάποιο τρόπο, περισσότερο ασφαλείς…».
Αυτό το γελοίο υποκείμενο, που λίγο μας νοιάζει αν δουλεύει για μυστικές υπηρεσίες (τέτοιους καραγκιόζηδες έχουν για χαφιέδες), για τον Καραμανλή (ήταν σύμβουλός του, άραγε είναι ακόμη;), ή απλώς είναι ένας σικελός «επιχειρηματίας», θα πρέπει να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι χωράφι του!
Μπορεί να εργάστηκε, ή να εργάζεται ακόμη για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά εδώ ακόμη δεν τσιμπάμε.
Βέβαια, και ο κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που δεν χάνει ευκαιρία να φέρνει στις "δημοσιογραφικές" του εκπομπές αυτή τη γελοία γλάστρα – προβάλλοντας τον ως "πολιτικό" -, ας τον ρωτήσει επιτέλους για όσα γελοία δηλώνει επίσημα. Έτσι, ίσως αυξήσει και την ακροαματικότητα…
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: