Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Προς τη κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ . . . το : "ΔΕΝ ήξερα - ΔΕΝ το κατάλαβα, θα είναι και πάλι μια κακόγουστη κωμωδία" !!!


ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Σήμερα ψηφίζεται, αλλά αύριο αλλάζει

Ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται απόψε στη Βουλή θα τροποποιηθεί σύντομα: Τις ημέρες των Χριστουγέννων η κυβέρνηση καταθέτει στην Κομισιόν το νέο Πρόγραμμα Σταθερότητας (ΠΣΑ), βάσει του οποίου την άνοιξη τα κοινοτικά όργανα θα κρίνουν αν θα εισέλθουμε εκ νέου σε δημοσιονομική επιτήρηση.

Το ΠΣΑ θα περιλαμβάνει τους επίσημους στόχους, αλλά και μία «εναλλακτική» εκδοχή χαμηλότερης ανάπτυξης. Ωστόσο, στο βασικό του σενάριο θα... επιμένει ότι όλα θα πάνε καλά το 2009. Ακριβώς, σαν το χαμόγελο του Γ. Αλογοσκούφη.
Συνέχεια εδώ
==========================================================
Προς την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ

Απόψε είναι ιστορική ημέρα για σας . . .

Σας θυμίζω την ομιλία του αρχηγού σας :

" . . . Σήμερα, είναι σαφές ότι τα πράγματα είχαν διαστάσεις σοβαρότερες από ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε! Οφείλω να πω -και το λέω ευθέως- ότι υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον. Δικό μου ήταν. Είχα όμως -όπως έχω πάντοτε και όπως όλοι πρέπει να έχουμε- απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Αναγνωρίζω ότι οφείλαμε να έχουμε ισχυρότερα ανακλαστικά. Να ήμασταν περισσότερο υποψιασμένοι σε υστερόβουλες επιδιώξεις. Αναγνωρίζω ότι χρόνιες παθογένειες του κράτους διευκόλυναν τα όσα διαδραματίστηκαν. . ."

" . . . Γνωρίζω ότι από τα όσα σκανδαλώδη έγιναν στο Βατοπαίδι, οι πολίτες έχουν πληγωθεί. Η Κυβέρνηση έχει αντικειμενική, πολιτική ευθύνη για κάθε ζήτημα που πληγώνει τους πολίτες. Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί. . ."

===============================

ΥΣ: Σήμερα ψηφίζετε το προϋπολογισμό του 2009, μετά τετράμηνο το :

"ΔΕΝ ήξερα - ΔΕΝ το κατάλαβα", θα είναι και πάλι μια κακόγουστη κωμωδία,
και εσείς αυτό-πλανημένοι υποκριτές και κατώτεροι των περιστάσεων . . .

. . . μια στάνη από "απολωλότα πρόβατα", της ιδιοτέλειας και της υποκρισίας ενάντια . . . της τιμής και της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων σας, που τους παραπλανήσατε ανέντιμα και σας επέλεξαν για να διαχειριστείτε την τύχη αυτής της χώρας, και μέσα σε αυτό τι ιερό καθήκον σας το μέλλον όλων εμάς που απ΄την αρχή σας υποψιαστήκαμε για τη σημερινή κατάντια της ακυβερνησίας σας και του ευτελισμού του πολιτικού μας πολιτισμού.

Τα τυχόν ρουσφέτια που τους κάνατε ΔΕΝ θα είναι ικανά αυτή την ώρα για να αμβλύνετε την οργή τους, ούτε για την κακοδιαχείριση, ούτε και για τα αδιέξοδα που φέρατε αυτή τη έρημη χώρα, σε όλα τα επίπεδα.

Η τυχόν εμμονή σας να τους υποτιμάτε ακόμη, μετά από όλα αυτά που έγιναν τελευταία, είναι το κάτι που θα ξεχειλίσουν το ποτάμι της οργής τους . . .

ΜΗΝ παίζεται με τη συναισθηματική τους φόρτιση :

Ψηφίστε κατά συνείδηση και αφήστε κατά μέρος τη κομματική δεοντολογία.

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"


============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: