Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Αληθεύει υπουργέ του παρακρατικού δικαίου;


Είναι δεν είναι σε γνώση του καθηγητή παρακρατικού δικαίου κ. Παυλόπουλου, οι ευθύνες βαρύνουν τον ίδιο και την κυβέρνηση του Κωστάκη Καραμανλή.

Οι διευθύνσεις ασφαλείας διαφόρων νομών της χώρας, καλούν τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να παραδώσουν υλικό από τις κινητοποιήσεις, «ώστε να εντοπιστούν» αυτοί που ζημίωσαν τράπεζες!
Αν αυτά τα επίσημα έγγραφα (τα έχουμε και θα τα δημοσιεύσουμε αύριο) δεν αποτελούν τεκμήριο επίσημου χαφιεδισμού από το παρακράτος Καραμανλή, τι άλλο να περιμένουμε;
Κι επειδή ο Παυλόπουλος το παίζει καθηγητής «συνταγματικού» δικαίου, θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Αλλά, είμαστε σίγουροι ότι έχει αναλάβει καθήκοντα συντονισμού του παρακράτους και συνεπώς θα έπρεπε να του δοθεί η έδρα του παρακρατικού δικαίου!
Κυβέρνηση απατεώνων, κλεφτών, αγυρτών, μαφιόζων, δολοφόνων, τώρα και ΧΑΦΙΕΔΩΝ!


* Γιατί τα έγγραφα χαφιεδισμού της κυβέρνησης θα τα δημοσιεύσουμε αύριο;
Γιατί ελπίζουμε να τα διαψεύσει ο Παυλόπουλος, ή να τα νομιμοποιήσει με «συνταγματικές» αερολογίες. Γιατί θα θέλαμε να πάρουν πρώτα θέση τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα (και να γελάσουμε όλοι μαζί αν κάποιο τα βρει σε "θετική" κατεύθυνση…).
Έτσι το γελαστό παρακρατικό μουσούδι του Παυλόπουλου, θα γίνει λίγο βλοσυρό… και θα του απαντήσουν δεόντως οι μαθητές, που δεν φορούν τη δική του μάσκα υποκρισίας!

==========================================================
"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: