Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

Σκάσε επιτέλους,

για την δημοκρατία πρόκειται, για το μέλλον του παιδιού σου που διακυβεύεται!
Είναι δεκαεξάρηδες, για κανονίστε εσείς οι "νομοταγείς"...

Έπεσαν όπως παλιά όλοι οι "νομοταγείς" πολίτες, όλα τα κοράκια του συστήματος πάνω τους. Σε αυτούς τους "νομοταγείς" εντάσσονται και οι παπαγάλοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι χουντικοί μεγαλοδικηγόροι, οι ξαδέρφες πολιτικών που απέλαυσαν όλο το μεγαλείο του νεποτισμού και της αναξιοκρατίας στην ΕΡΤ με τις φραπελιές τους, όλοι οι "αναλυτές" υποψήφιοι πολιτικάντηδες, όλοι όσοι τρέφονται μαραίνοντας την Δημοκρατία απομυζώντας τους χυμούς της Ελλάδας...
Ολοι αυτοί οι εμετικοί τύποι συκοφαντούν και λοιδορούν τα νιάτα που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στη ζωή.
Πολλά χρόνια πριν, ο υποφαινόμενος, κουβαλούσε σε προεφηβική ακόμα ηλικία, με τα πόδια, από τον Βοτανικό μέχρι το Πολυτεχνείο ένα πάνβαρυ ταψί που ο φίλος του τότε ο "ητα-βήτα" μαζί με τον άλλο, τον "δέλτα" είχαν κλέψει από τη μάνα του ενός και είχαν κατασκευάσει έναν παράνομο πομπό ραδιοφωνίας και τελικά να αξιοποιηθεί σε όφελος της δημοκρατίας. Μας έφτασαν τα χέρια στα γόνατα με αυτό το ασήκωτο πράγμα.
Και τότε, πάλι αλήτες τους έλεγαν, και τότε πάλι μαλλιάδες αξύριστοι βρώμικοι και αναρχοκομμούνια αποκαλούσαν τους ρομαντικούς εραστές της δημοκρατίας. Και τότε και πάντα τα ίδια καθίκια.
Οι βολεμένοι με τα "δανεικά κι αγύριστα" της χούντας. Οι πλουτίζοντες με την συνεργασία τους με την δικτατορία και ορισμένοι εξ αυτών αργότερα υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Οι σεμνοί νομοταγείς γείτονες που κοιτούσαν πίσω από τις γρύλιες στο πατζούρι τον διπλανό για να καρφώσουν αμέσως ποιός μπήκε και ποιος βγήκε. Οι εμετικοί νομοταγείς πολίτες της μετάνοιας και της επίκυψης. Οι χωροφύλακες ως "στρατιωτάκια ακούνητα και αμίλητα" του ψυχοπαθούς Πο-λοίδωρα... όλοι αυτοί ήταν οι καλοί και οι νεολαία ήταν οι κακοί. Ο τόπος βλέπετε, πάντα έσφυζε από Μαστοράκηδες, από ανάξιες φραπελιές-ξαδέρφες Αλογοσκούφηδων και άλλα συναφή γαϊδούρια...
Σήμερα όλοι "διαμαρτύρονται αυθόρμητα" για τις ζημιές... ε, καλά τώρα...Είσαστε νομίζετε "το μόνο θύμα";
Πιστεύεις "νομοταγή πολίτη" ότι εμείς όσοι δεν διαμαρτυρόμαστε είμαστε αλώβητοι από όσα έγιναν;
Ε, ΟΧΙ! Απλώς το βλέπουμε από μια άλλη γωνία, λέω "ότι μπορώ κάνω" τα παιδιά κατεβαίνουν, εγώ θα γράψω και θα πληρώσω τις ζημιές". Αυτό είναι.Η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι δωρεάν. Τόσο καιρό "νομοταγή" ανεγκέφαλε πληρώνεις για μια παρωδία δημοκρατίας, αλλά τώρα σε πείραξε, τώρα ξινίζει;
Δεν μπορείς να κατέβεις στο δρόμο, οκ. Σώπασε και πλήρωνε όπως κάνω κι εγώ. Δεν εννοώ τους 300 χουλιγκάνους αλήτες, αλλά όσα παιδιά αγωνίζονται για δημοκρατία και ζωή και ίσως μερικά 16αρικα παρασύρονται. Μην τους φοβάσαι, μην τους λοιδορείς!
...αλλιώς, επειδή είναι δεκαεξάρηδες, μπορεί και με το δίκιο τους ως άλλοι Σαββόπουλοι, όταν πια "νομοταγή συμπολίτη" όταν πια δεν θα μπορείς, να μας "γαμήσουν τα λύκεια"!
Ας μείνουμε καλύτερα στο άλλο, το "κι εγώ πληρώνω την Δημοκρατία που αγαπώ" έστω και λίγη, έστω κι αν είναι "μάτια".
Σκάσε και πλήρωνε προνομιούχε "νομοταγή συμπολίτη", να συνεισφέρεις κι εσύ με ότι μπορείς και έχεις! Όπως κι εγώ δηλαδή, γιατί αν και όχι ευνοημένος, πάλι προνομιούχος είμαι.
Σκάσε επιτέλους, για την δημοκρατία πρόκειται, για το μέλλον του παιδιού σου που διακυβεύεται!
Συγκλίνουσες αντιθέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: