Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Ευριπίδης Στυλιανίδης : Τζάμπα μάγκας και καραμπουζουκλής!!!

Διπλοπενιές, λουλουδοπόλεμος και άφθονο αλκοόλ συνόδευσαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό, όπου παραβρέθηκε με τον υφυπουργό Χρήστο Ζώη για … κοινωνική συνεύρεση, ακούγοντας Πασχάλη Τερζή και Έλενα Παπαρίζου!!! Λίγες ώρες πριν ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός, από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια. Τι πιο φυσικό λοιπόν, για έναν «υπουργό» Παιδείας να βγει μετά να διασκεδάσει και να μην χαλάσει με τίποτα το σαββατοκύριακο του.

Πήγε ή δεν πήγε με την δολοφονία του μαθητή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στα μπουζούκια;

Πήγε!!! Και αυτό επιβεβαιώνετε και από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, όπου σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παντελή Ζαγοριανίτη, αποκαλύπτεται ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διασκέδαζε μέχρι τις 4:30 το πρωί στα μπουζούκια.
Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ της εφημερίδας ή στην ιστοσελίδα της εφημερίδας:

Ένας υπουργός στα … μπουζούκια
Ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης τη νύχτα του Σαββάτου διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Πασχάλης Τερζής και η Ελενα Παπαρίζου, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη και τις συζύγους τους, προσκεκλημένοι ενός κοινού τους φίλου, Νίκου.

Τι το μεμπτό θα αναρωτηθείτε;

Τίποτε, εκτός του ότι στις 9 το ίδιο βράδυ είχε δολοφονηθεί στα Εξάρχεια ένας 15χρονος μαθητής και ήδη είχαν αρχίσει οι πρώτες κινητοποιήσεις και ταραχές, ενώ οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με έκτακτα δελτία αναφέρονταν εκτενώς στο γεγονός και στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν. Κι επειδή προφανώς το πρόγραμμα δεν αρχίζει τόσο νωρίς, η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι: Μα καλά, δύο υπουργοί και δεν βρέθηκε κανείς να τους ενημερώσει;
Ο κ. Στυλιανίδης υποστηρίζει ότι μόλις, περί τις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, πληροφορήθηκε το θλιβερό συμβάν έσπευσε να φύγει από το μαγαζί. Άλλες ασφαλείς πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η συντροφιά του κ. Στυλιανίδη διασκέδαζε στο τραπέζι νούμερο 8, μπροστά στην πίστα, έως τις 4.30 τα ξημερώματα. Και όχι μόνο αυτό. Την επομένη το βράδυ στις 8 -κι ενώ καιγόταν ήδη όλη η Αθήνα-, ο κ. Στυλιανίδης φωτογραφήθηκε στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσήλθε για να συζητήσει με πολιτικούς του φίλους που είχαν κατέβει από την Κομοτηνή για τον αγώνα. Μόνο που φωτογραφήθηκε στα επίσημα μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Γιώργο Κιντή.
Από συνεργάτες του υπουργού επισημαίνεται ότι τα σχετικά δημοσιεύματα και η διάδοση της πληροφορίας για την παρουσία του στα μπουζούκια προέρχονται από οργανωμένη προβοκάτσια, που ως στόχο έχει να βλάψει την πολιτική εικόνα του υπουργού, ιδιαίτερα τώρα που το υπουργείο του βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Διαβάστε σχετικά:
Οι αναγνώστες μας προτίμησαν επίσης

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: