Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΑ – Υπέρ Νομαρχίας Αθηνών – Πειραιά – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, στο Σύνταγμα στις 10-1-09.





Το συλλαλητήριο σήμερα και η πορεία προς την αμερικάνικη και ισραηλίτικη πρεσβεία έδειξε ότι : "όταν ΔΕΝ παρεμβαίνουν οι δυνάμεις καταστολείς, μπορούν και οι δημοκρατικοί πολίτες να διαδηλώνουν ήσυχα και χωρίς τα γνωστά επεισόδια".
Τα έχουμε ξαναγράψει και έχουμε γίνει κουραστικοί, τα ΜΜΕ ΔΕΝ ασχολήθηκαν και αυτή τη φορά με τα ψηφίσματα και τις ομιλίες. Όπως σε κάθε διαδήλωση κατέλαβαν τις θέσεις για να αποθανατίσουν επεισόδια . . σήμερα λοιπόν ΔΕΝ τους έγινε η χάρη . . . όλα λειτούργησαν εύρυθμα και ομαλά. Απόδειξη ότι τα ΜΜΕ-ο- κάναλα ασχολήθηκαν με τα χθεσινά θλιβερά περιστατικά, για τα οποία οι φίλοι bloggers τα ανέδειξαν στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Το κατάλαβε λοιπόν και η κυβέρνηση Καραμανλή, ότι η μέθοδος της αστυνομοκρατίας που επεχείρησε να επιβάλλει ως "μαρκογιαννάκειο σχέδιο" ΔΕΝ τελεσφόρησε και επανήλθε στο "παυλοπούλειο" που είναι και δοκιμασμένο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: