Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Palestinian terrorist in action


Πρόκειται για φωτογραφία - ντοκουμέντο, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ηρωισμός δέν έχει σύνορα και οτι μόνο με απαράμιλλη γενναιότητα εξουδετερώνεις τέτοιες απειλές της παγκόσμιας ειρήνης. "Αυτός ο εγκληματίας δεν θα βλάψει άλλους αθώους" πρέπει να δήλωσε ο ήρωας μαχητής που με ανύπαρκτα μέσα και χωρίς σχεδον καμμιά υποστήριξη έθεσε εκτός μάχης το στυγνό δολοφόνο. ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΟΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο Σαίντ είναι δεκαπεντέμιση χρόνων, και, εξουδετερώθηκε από έναν ηρωικό Εβραίοπου πάτησε ένα κουμπί στό ελικόπτερό του, εκτοξεύοντας βλήματα εναντίον τρομοκρατικών οικογενειών Παλαιστινίων στή λωρίδα της Γάζας.Το αντιτρομοκρατικό βλήμα που διέγραψε την απειλη που λέγεται Σαίντ, διέλυσε τα 2/3 του αριστερού μέρους της λεκάνης του μετατρέποντάς την, μαζί με ότι κρεμόταναπ'αυτήν, σε ζωηρή κόκκινη ταπετσαρία στον τοίχο του τρομοκρατικού του σπιτιού, που ζούσε με τα τρομοκρατικά αδελφάκια του και τους τρομοκράτες γονείς του.Ο τρομοκράτης Σαίντ κάνει εδώ, στη φωτογραφία, στην Ελλάδα, τα πρώτα του βήματα με το καινούριο του πόδι, που στηρίζεται σε ένα νάρθηκα, που περιβάλλειτα υπολείματα της λεκάνης του, που συγκρατείται με καρφιά, για να μη σκορπίσει. Ο στυγνός δολοφόνος και τρομοκράτης Σαίντ, είναι παιδί. Παιδί μου και παιδί σας. Και τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμα σε κανένα πόλεμο, κανενός αλήτη, όποιος κι άν είναι, όπως και να λέγεται, όσα κι'αν έχει, ότι Θεό κι άν λατρεύει.

Υ.Γ. 1Ο Σαίντ δεν ξέρει οτι τράβηξα φωτογραφία.Δεν ντρέπομαι που την δημοσιοποιώ και δεν νομίζω ότι ντρέπεται κι ο Σαίντ.Αλλοι θα'πρεπε να ντρέπονται.

Υ.Γ. 2Τα εισαγωγικά " ", τα παρέλειψα επίτηδες.Αυτά μας μαράνανε!!!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

Artistz είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΣΑΙΝΤ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ...ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΞΕΧΑΣΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΗΜΑΡΤΟΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...