Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τώρα στο αποκριάτικο δελτίο προπαγάνδας του Alter, η δημοκρατία κατάντησε ξεφτιλισμένη πόρνη (με σεβασμό στις ιερόδουλες)

Ο δημοσιοκάφρος Παυλόπουλος (η εφημερίδα ρίχνει λάδι στη φωτιά), κάποιος εκπρόσωπος «συνδικαλιστής» των μπάτσων (η λέξη μπάτσος, μετά το δελτίο του σταθμού, αποτελεί ποινικό αδίκημα) που απαιτεί να απαλειφθούν όσα γράφτηκαν , ένας Σ. Γεωργίου, δικηγόρος μας λένε το “επάγγελμα” (μόνιμος ακροδεξιός μαϊντανός του καναλιού, που το επιβεβαιώνει εκλιπαρώντας να πει δυο λόγια: «εδώ με καλέσατε για γλάστρα;») και η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νεοφασισμού δικάζουν ένα πολιτικό κόμμα (Συνασπισμός) και μια εφημερίδα (Αυγή).
Και να! Βγαίνει σε «παρέμβαση» ο μπουμπούκος Άδωνης, με μια υστερία που θυμίζει τις ομιλίες του «μεγάλου ηγέτη» Αδόλφου Χίτλερ… Ο υστερικός έγινε και εισαγγελέας (τρέμε Σανιδά, κινδυνεύει η καρέκλα σου).
Κι ένας Βαρεμένος που προκαλεί μελαγχολία… κυριολεκτικά βαρεμένος (υπάρχει αίμα κι από τις δύο πλευρές).
Έλεος σαλτιμπάγκοι! Εσείς δυναμιτίζετε την κοινωνία και για να πουλήσετε προσφέρετε αίμα, σπέρμα, εκφυλισμό, είστε κίνδυνος και για την αστική δημοκρατία!
Όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι, ν’ απαιτούν «δήλωση μετάνοιας και νομιμοφροσύνης» από έναν πολιτικό χώρο (εμείς δεν ανήκουμε σ’ αυτόν), που για δεκαετίες πλήρωσε με αίμα, εξορίες, διώξεις… τον αγώνα για Δημοκρατία!
Κι ένας εκπρόσωπος του Συνασπισμού (Φίλης) ήρεμος έως αήδιας…
Ευτυχώς που τον ξύπνησε λίγο ο Αδόλφος και τα έχωσε. Του μίλησε για τον τσεκουροφόρο νεοφασίστα, που σήμερα είναι βουλευτής του Λάος, κι εκεί ο μπουμπούκος δεν ήξερε τι έλεγε: «Θα τον διαγράψουμε! (μόλις συνειδητοποίησε τι είπε, άρχισε τις υστερίες…) «τριάντα χρόνια πριν…».
Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται… και οι προοδευτικές δυνάμεις εμφανίζουν συμπτώματα αφασίας, απέναντι στην αναβίωση του νεοφασισμού!
σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: