Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Από την Γραμματεία του Δικτύου Συλλόγων και Κινήσεων Πολιτών η πρόσκληση προς όλους :

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΔΕΠΑΧ στην Χαλκίδα θα γίνει συνέλευση και θα συζητηθεί το θέμα του κανονισμού λειτουργίας του Δικτύου και για μια συμφωνία επι των αρχών που θα διέπουν το δίκτυο και την εκπροσώπησή του.

Από την Γραμματεία του Δικτύου

Σημείωση :
Έχουμε ήδη ανοίξει το θέμα από την προηγούμενη συνέλευση και μπορούμε να την συνεχίσουμε μέχρι τη νέα συνέλευση, όπου θα παρουσιασθούν όλες οι προσεγγίσεις ώστε να καταλήξουμε σε μια κοινή συνισταμένη. Απ'ότι φάνηκε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα άτυπο δίκτυο φορέων και κινήσεων πολιτών, το οποίο θα λειτουργεί στη βάση μιας διακήρυξης και ενός εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας των οργάνων του, όπως της Συνέλευσης και της Γραμματείας, τρόπος αποφάσεων, επιλογή και λειτουργία Γραμματείας και άλλα παρεμφερή θέματα.
Όποιοι φίλοι έχουν κάποια επεξεργασμένη πρόταση μπορούν να την δημοσιεύσουν στην διεύθυνση του blog των Ενεργών Πολιτών http://energoipolitesevias.blogspot.com ώστε να κοινοποιούνται σε όλους μας οι σκέψεις που υπάρχουν και να μην τις ακούσουμε για πρώτη φορά την Παρασκευή.


--
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
energoipolitesevias@gmail.com
http://energoipolitesevias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: