Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

Για τον ανασχηματισμό


Άρρωστη καρδιά δε βρίσκει γιατρειά ….Πρώτα φώναζαν , «ήρθε η ώρα του Καραμανλή». Μετά, «ήρθε η ώρα των διαδοχικών παραιτήσεων», μετά, « ήρθε η ώρα του mea culpa» ,και τώρα, μετά από πολλή περίσκεψη, «ήρθε η ώρα το ανασχηματισμού». Λογικά τον Ιούνιο θα έρθει η ώρα των εκλογών.

Ο πρωθυπουργεύων ,διόρισε υπουργό Τουρισμού από το πάνελ του κ.Ταρζάν, έδιωξε τον Αλογοσκούφη, τον Φώλια, τον εξάδελφο Mr Bin, και τους Βαλτοπεδινούς, ανέθεσε στον Αντώνη Σαμαρά τις ανασκαφές, και παρέδωσε την εθνική Οικονομία, από το «κλάμπ του Λονδίνου» στον ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ.

Ώδινεν όρος, και έτεκεν Παπαθανασίου.

Ανθ’ημών Γουλιμής, θα μπορούσε να επαναλάβει ο κ. Αλογοσκούφης,Α!. Έγινε και το χατίρι του κ. Ιωάννη. Ο γιόκας του επιτέλους έγινε υφυπουργός. Του άλλου, του Εφιάλτη, το καμάρι, δεν προκόψε. Ήταν και εκείνα τα δανεικά καλώδια της Misens.

Σε ρόλο Γκιουλέκα των ΜΜΕ,ο κ.Γκιουλέκας. Βρέθηκε το κατάλληλο όνομα;

Ο υπουργός εργολαβιών κράτησε τον υφυπουργό του, και το περιβάλλον.

Για τον Βύρωνα δεν βρέθηκε θέση. Το υπουργείο off-shore & real estate θα συγχωνευτεί με άλλο υπουργείο προσεχώς,όταν στρώσουν οι «δουλειές».

Ο υπουργός αρχειοθετήσεων και των γάμων, τετάρτου συμβολαιογραφικού τύπου, μετατέθηκε στην «εναλλακτική» Γεωργία.Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: