Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Αυτή είναι η δημοκρατία των αμερικανόδουλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Ντροπή!Ο Franco Frattini, υπουργός εξωτερικών του γνωστού και μη εξαιρετέου, του νέου ντούτσε Silvio Berlusconi, «έδωσε στο πιάτο» την δήθεν αξιοπρέπεια και δημοκρατικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στις Βρυξέλλες, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ (σωστότερα των υπουργών εξωτερικών-υπαλλήλων των ΗΠΑ), δήλωσε:
«Η γενικότερη ανησυχία και ειδικότερα των Παλαιστινίων [εννοεί του ανδρείκελου των ΗΠΑ Αμπάς] και των Αιγυπτίων [εννοεί το δικτατορικό καθεστώς, του πιο πιστού σκυλιού των ΗΠΑ και του Ισραήλ], είναι να μην δημιουργηθούν συνθήκες για μία νέα κυβέρνηση της “Χαμάς”» στη Λωρίδα της Γάζας.
Συνέχισε τονίζοντας ότι σ’ αυτή τη φάση πρέπει να αφήσουμε το πεδίο των πρωτοβουλιών στους Αιγύπτιους, ώστε να περάσει η Λωρίδα της Γάζας στον έλεγχο του Anp [το κόμμα του δοτού και αμερικανοτσολιά Αμπάς].
Μάλιστα, ο υπουργός του Berlusconi μίλησε για τον ρόλο «ορισμένων ΜΚΟ που μπορεί να συνδέονται με την “Χαμάς”» και για τη διαθεσιμότητα της Ιταλίας να συμμετάσχει στην Αποστολή “Euban ”, δηλαδή στο ναυτικό αποκλεισμό του Παλαιστινιακού Λαού.
Δεν ξεχνάμε ότι την ίδια «διαθεσιμότητα» έχει δείξει και η θυγατέρα του εφιάλτη της αποσταCIAς, σύμφωνα με τις επιλογές των ΗΠΑ.
Θυμίζουμε:
- ότι για τους Παλαιστίνιους και τη νόμιμα εκλεγμένη ηγεσία τους, παρουσία ξένων δυνάμεων με την κάλυψη της δήθεν «ειρηνευτικής αποστολής» θα αντιμετωπιστούν ως κατοχικές δυνάμεις
- ότι η κυβέρνηση της Γάζας εκλέχθηκε με δημοκρατικές εκλογές, τις οποίες επέβλεψε και διαπίστωσε τη δημοκρατικότητά τους η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση
- ότι ο επί δύο χρόνια ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ της Γάζας, το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης 1,5 εκατομμυρίων κατοίκων, συνεχίζεται από Ισραήλ, Αίγυπτο, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση…
Αλλά, εκείνο που προκαλεί αγανάκτηση και ταυτόχρονα αποκαλύπτει το ρόλο των δήθεν πολιτισμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι το πώς αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία… Για τους ευρωπαίους η δημοκρατία είναι μία κοινή πόρνη: όταν εκλέγεται μία κυβέρνηση που δεν υπακούει στις ΗΠΑ, πρέπει να εξοντώνεται!
Αυτός είναι ο σεβασμός στη λαϊκή βούληση των πολιτών;Αυτό είναι το «μοντέλο» διακυβέρνησης που προωθούν!
σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: