Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Νιού γίαρς ήβ Γκαντεμέησον! Αγκέν ο πίστης...




Σε δηλώσεις του ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ και πρώην πρωθυπουργός "συνέστησε" προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξαιτίας, προφανώς, της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η ελληνική οικονομία.
Επίσης ο Κων/νος Μητσοτάκης ζήτησε από την Κυβέρνηση να "εγγυηθεί τη νομιμότητα".

Ατάκες:
1. «όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση και να προσπαθήσουμε με δημοκρατικό διάλογο να προσδιορίσουμε το πρόβλημα, ενδεχομένως με τη βοήθεια ξένων διεθνών οργανισμών, και να υλοποιήσουμε με όσο το δυνατόν ευρύτερη δυνατή συναίνεση τις πολιτικές και κυρίως τις μεταρρυθμίσεις που δεν μπορούν να περιμένουν ούτε μια ημέρα» (ανάμιξη ΔΝΤ)
2. «δεκαετίες ζήσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, δανειζόμενοι και καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές, ενώ ταυτόχρονα με πείσμα αρνηθήκαμε τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες η σημερινή ευρωπαϊκή και παγκόσμια πραγματικότητα απαιτεί και τις οποίες εφάρμοσαν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης» (τα φάγαμε, τα χαρίσαμε, ο Αλογοσκούφης τον παίζει 5 χρόνια τώρα)
3. «Υπό τις συνθήκες αυτές είναι φυσικό η βαριά διεθνής οικονομική κρίση που ξέσπασε φέτος να μας προσγειώσει και να μας υποχρεώσει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα» (μας είχε πάρι ο ύπνος μετά τα μάσα, πρέπει να ξυπνήσουμε)
4. «πρέπει να περιφρουρηθεί και να γίνει σεβαστή η δημοκρατική νομιμότητα, την οποία η κυβέρνηση πρέπει να εγγυηθεί και αν υπάρξει ανάγκη να την επιβάλλει όπως προβλέπει το Σύνταγμα.» (να κατέβουν τα τάνκς, ζήτω η Εθνοσωτήριος ΝΔ)

Συμπεράσματα:
1. η ΝΔ θυμήθηκε απότομα ότι στην χώρα υπάρχει Σύνταγμα! (χαχαχα)
2. τανκς θέλει ο φιλοβασιλικός φιλοχουντικός αργυρώνητος και διαφθορέας αποστάτης.

Η ελπίδα:
Εμείς ελπίζουμε ότι το 2009 θα φέρει επιτέλους και πάλι την ελπίδα επί της γης και το χαμόγελο στα στόματα της απανταχού ανθρωπότητας, αφαιρώντας από τον κόσμο μας το μίασμα με το συνυφασμένο με τη διαπλοκή όνομα* Μητσοτάκουλας (*σύμφωνα με έκθεση του foreign office).

Με δεδομένη την ηλικία του εν λόγω βρικόλακα ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον 2 Έλληνες επί κατοχής τρώγοντας τις δικές τους μερίδες του φαγητού τους, λογικό θα ήταν να ελπίζουμε ότι φέτος ο καλός διάολος θα τον πάρει και πάλι μαζί του σε εκείνα τα θερμά (θερμότατα θα έλεγα), βαθειά (μωρέ βαθύτατα), μέρη της κόλασης απ' όπου κατάγεται και όπου ανήκει. Καλό ψόφο!

Εγώ προσφέρω τη ξύλινη σφήνα για την σιγουριά και ασφάλεια της μη επιστροφής του.
Εχει να φάει κατούρημα...

Bloopers Team

Δεν υπάρχουν σχόλια: