Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ο Κώστας Βαξεβάνης με την εκπομπή του «τελείωσε» τον μύθο (παραμύθι) της AGB Nielsen Media Research (Greece)


Η χθεσινή είδηση, στην εφημερίδα «Παρόν», ήταν η αρχή του τέλους για την δήθεν αξιόπιστη AGB Nielsen Media Research, που σημειωτέον σήμερα ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ μετρήσεις… και αφαίρεσε από την υποτιθέμενη λίστα της, περίπου 10 νοικοκυριά που την είχαν ενημερώσει ότι τους «ενόχλησε» ο Βαξεβάνης…
Τι μετρήσεις να δώσει, αφού τις κατασκευάζει σύμφωνα με το ποσό που της «σκάνε» και σύμφωνα με την πολιτική που εξυπηρετεί!
Τα πάντα σύμφωνα και για την «διαφημιστική πίττα», για να μιλάμε με την ορολογία της πιάτσας τους…
Τώρα θα πρέπει να «αφαιρέσει» 500 από την περιβόητη λίστα της (πάνω από το 50% αυτών που ισχυρίζεται ότι συμμετέχουν στις δήθεν έρευνές της)
Στο «Παρόν», με τίτλο «ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ 500 «ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ» ΤΗΣ AGB ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ. «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. Ορισμένοι επελέγησαν μετά από ερώτηση “ποιο κανάλι βλέπουν”», αναλύεται η πραγματικότητα.
Για χρόνια μας τα έπαιρναν, μας τάιζαν κουτόχορτο, έκαναν τα παιχνιδάκια τους και τις κονόμες τους. Ας μην πούμε για το πόσους τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς «αστέρες» κατασκεύασαν!
Αλλά, ο Σανιδάς και οι Σανιδάδες, είναι απασχολημένοι με τη διάσωση-συγκάλυψη της διαπλοκής και των σκανδάλων της κυβέρνησης.
Σήμερα έχουμε και συνέχεια… μια συνέχεια αποκλειστική και συγκλονιστική…
Ο Βαξεβάνης, μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, έστειλε επιστολή στον Κοντομηνά, όπου τον ενημερώνει για το τι ανακάλυψε σχετικά με την AGB.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/agb-nielsen-media-research-greece.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: