Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Με τη φωνή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας :

Ο Πάσχος Μανδραβέλης βάζει την "βιντεομαχία" στην σωστή διάστασή της.

Ο Πάσχος Μανδραβέλης περιγράφει τα τελευταία επεισόδια της "βιντεομαχίας", με την σωστή τους διάσταση. Μία φωνή λογικής.

Πηγή Video : Krogias

Να τρελαθούμε τώρα?

Καλά τα είπε πριν από λίγο ο σοβαρότατος Πάσχος Μανδραβέλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ (βλ. εδώ): όταν ο Αδριανός της ΝΔ και του Μεγάρου Μαξίμου παρέλαβε το dvd στην υπόθεση Ζαχόπουλου, όλα τα δελτία ειδήσεων φωνάζανε για την εμπλοκή του. Τώρα που ο Γ. Παπακωνσταντίνου του Πασόκ έστειλε τον Πάπιστα από κει που ήρθε, αρνήθηκε να δει το dvd και του συνέστησε να πάει στον εισαγγελέα (βλ. εδώ), τώρα τα κανάλια άρχισαν τάχα μου να "αναρωτιούνται"! Δηλ. βρέθηκε ΕΝΑΣ άνθρωπος να κάνει το ηθικώς ορθόν (να αρνηθεί να παραλάβει προϊόν υποκλοπής) και οι τηλε-φωστήρες απόρησαν, κάνοντας την τρίχα ... τριχιά! Τι κοινωνία, Θεέ μου!

Υ.Γ.: από τα δελτία ειδήσεων, το δε ALTER (του Κουρή, τί περίμενα?), με τον Χατζηνικολάου και τον Τράγκα, και το MEGA, που στηρίζει τον Καραμανλή, το έκαναν πρώτο θέμα για προφανείς λόγους. Ο ALPHA το ανέφερε για 2 δευτερόλεπτα και μάλιστα ο (δεξιός) Κύρτσος είπε ότι δε γεννάται θέμα, απλώς ο Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είναι πιο υποψιασμένος. Το θέμα έθεσε στις ορθές του διαστάσεις ο Π. Μανδραβέλης. Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι σοβαροί σχολιαστές παντού.

@ρ@τε πυλ@ς
: "ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ, ΚΟΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ..."

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: