Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Ελάτε να γράψουμε Ιστορία!





Είμαστε πάνω από 30.οοο Bloggers. Μας διαβάζουν καθημερινά πάνω από 2.οοο.οοο επισκέπτες συνολικά. Ξέρετε με 2.000.000 φωνές τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν το βάζει ο νους σας! Διαδώστε το, βάλτε το και στο δικό σας Blog, πείτε και σε άλλους Blogger, φίλους και γνωστούς σας, να το αναρτήσουν και στα δικά τους Blog. Είναι καιρός να κάνουν τα Blog αυτό που μπορούν να κάνουν πραγματικά. Να ενημερώσουν, να φωνάξουν, να σπρώξουν και να αφυπνίσουν. Δεν έχει επάνω κανένα αναγνωριστικό, για το ποιός τον έφτιαξε. Σκοπός μας είναι να σωθούν οι συμπατριώτες μας από το αδιέξοδο των χρεών τους. Από την "εν ψυχρώ ληστεία" των τραπεζών και των παρατραπεζικών κυκλωμάτων. Απο το κράτος που ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Στείλτε την εικόνα ελεύθερα σε όσους πιστεύετε πως ενδιαφέρονται για τα κοινά, που δεν είναι αναίσθητοι, που δεν κοιτάζουν την βολεψιά και την πάρτη τους μονάχα, και που ευαισθητοποιούνται με σοβαρά ζητήματα που αφορούν γενικά το σύνολο. Κάποια Blogs, ξέρουν να φωνάζουν, και το κάνουν καλά. Λύσεις δεν προτείνουν όμως. Καλή η φωνή, μα εδώ δεν αρκεί πια το να φωνάζει κάποιος μοναχά. Τα αφτιά τους έχουν συνηθίσει, δεν πτοούνται από φωνές και κλάματα. Χρειάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. Χρειάζονται ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Χρειάζεται αγώνας. Μα χρειάζεται πλέον και "Αλληλεγγύη" μεταξύ μας σαν Bloggers. Μαζί και ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε όλους αυτούς που σήμερα μας αγνοούν και κρατάν κλειστά τα αφτιά τους, να μας προσέξουν και να μας ακούσουν. Βοηθήστε να ξυπνήσει ο λαός στην Ελλάδα, ο κόσμος να μάθει τι κάνουν τα άλλα κράτη και να ζητήσει ίσα δικαιώματα επιτέλους. Τις ίσες υποχρεώσεις τις επωμίσθηκε δίχως να τις ζητήσει, και δίχως να τον ρωτήσουν.

Ας μην του κρύβουν τουλάχιστον
ΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,
που είναι και δικά σου, και δικά μου, και όλων μας!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΣΕΝΑ
http://nikos63.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το
"..είμαστε πάνω από 30.οοο Bloggers. Μας διαβάζουν καθημερινά .. επισκέπτες συνολικά. Ξέρετε ... τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν το βάζει ο νους σας!"

και το
"..Τα αφτιά τους έχουν συνηθίσει, δεν πτοούνται από φωνές και κλάματα. .. Μα χρειάζεται πλέον και "Αλληλεγγύη" μεταξύ μας σαν Bloggers. Μαζί και ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε όλους αυτούς που σήμερα μας αγνοούν και κρατάν κλειστά τα αφτιά τους, να μας προσέξουν και να μας ακούσουν. Βοηθήστε να ξυπνήσει ο λαός στην Ελλάδα,.."

Ως προς το
"..Χρειάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. Χρειάζονται ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Χρειάζεται αγώνας..."

Βλέπε http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007_08_25_archive.html

Ούτε τρεις? για να γίνουν χίλιοιδεκατρείς!

Ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα?
πριν τις εκλύσεις?