Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Από τη δημοσιογραφική δεοντολογία στα ρεπορτάζ των UFO.

UFO...

http://pressmme.blogspot.com/2008/11/ufo.html

Ενδιαφέρουσα βραδιά η σημερινή. Είναι Πέμπτη και μετά τις 23.30 θα μελετήσουμε και πάλι το διαπλανητικό σύστημα!
===========================

Σχόλιο :

Όταν η δημοσιογραφική σου επάρκεια, είναι η επίδοση σου στην σκιτσογραφία και μόνον, οι σπουδές σου είναι άλλες . . . τότε το κυνήγι στα "παρά", για το "παρά" , βρίσκεται στα παράξενα και τα ανεξήγητα. . .

Ευτυχώς που η medioμανία των καναλαρχών, μας καθιέρωσε τον αποπροσανατολισμό, τον "άρτο και τα θεάματα", τα εύπεπτα μεσημέρι-ανάδικα, τα άθλια πρωί-νάδικα των καλοπληρωμένων παρουσιαστών των οκτώ, και αφού διασκεδάσουμε με τους πιο κακόμοιρους από εμάς, κοιμόμαστε ευχαριστημένοι με τα μετά-μεσονύκτια . . . παρά-φυσικά.


Λίγα είναι αυτά ; Τι πληρώνουμε τις διαφημίσεις ; αυτά τα πληρώνουν τα αρμόδια υπουργεία, για να μας ενημερώσουν το «τι θα μπορούσαν να κάνουν αν θα τα κάνουν και στην επόμενη τετραετία». Τόσοι αρμόδιοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πληρώνονται . . . ΔΕΝ αξίζουν μία αναγνώριση και οι αρμόδιοι υπουργοί ;


Εάν η τρέχουσα επικαιρότητα, με τα "παρά",
αφορούσαν τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,
ή έστω κάποιον να παίζει ξέγνοιαστος
"φρουτάκια", τότε η Hidden camera, θα είχε "Ρεπορτάζ". Βλέπεις τότε θα υπήρχε θέμα : Αποκλειστικότητα, Αντικειμενικότητα και αλήθεια. Ενώ τώρα ο κάθε πικραμένος, που ΔΕΝ έχει σπουδάσει το σκίτσο, γράφει και σχολιάζει. – Τόπο στα νιάτα που λένε – οι έμπειροι στο κυνήγι του παρά - φυσικού.

Ενώ τώρα τι έγινε ; μία λίμνη πουλήθηκε για οικόπεδα . . . κάποιοι ήξεραν . . . κάποιοι άλλοι ΔΕΝ κατάλαβαν ή αποπλανήθηκαν . . . κάποιοι άλλοι υπόγραφαν « αντ’ αυτού» με δική τους πρωτοβουλία . . . έγινε εκεί μία εξεταστική «σιγά τα λάχανα τώρα» . . τι είχε τόσο βάθος να γίνει και προανακριτική ;

Εδώ βγήκε ολόκληρος εισαγγελέας και είπε : «παιδιά ΜΗΝ κάνετε έτσι, κάποιοι παραπλανήθηκαν και Δεν είχαν δόλο».

Αμ !!! ολόκληρος υπουργός της Δικαιοσύνης που μας καθησύχαζε : «ΔΕΝ προκύπτουν ευθύνες για υπουργούς !!!» ή το Μαξίμου «που το μαχαίρι το έφτασε στο κόκαλο !!!

Τώρα αν στο δρόμο προέκυψαν και κάποιοι εκβιασμοί !!! Το άλλοθι έτοιμο σε DVD:

"Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται !!! Η Δεξιά Διακυβέρνηση στέλνει όλες τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη." Τι παίζουμε τώρα ; Εδώ ετοιμάζονται να αλλάξουν βάρδια 5000 φυλακισμένοι να μπούνε άλλοι στη θέση τους !!!

Τι άλλο θέλουμε . . . η οικονομία πάει μια χαρά. Οι τραπεζίτες χαίρονται και τρίβουν τα χέρια τους . . . τώρα αν γίνονται και κάποιες κατασχέσεις σε νοσοκομεία ή η παιδεία νοσεί !!! ΔΕΝ έγινε και τίποτα . . . ας είναι καλά τα ΜΜΕ που μας λένε όλη την αλήθεια.

Τώρα . . .

Βέβαια η μεθοδολογία της ευτέλειας και της κακογουστιάς παραμένει παρακαταθήκη και για τους αήθεις εθνοπατέρες του έθνους μας.
Σιγά ντε . . . τόσοι μαϊντανοί εκπαιδεύτηκαν από το σκιτσογράφο !!! για νομιμότητα . . . προσωπικά δεδομένα και για καταστρατήγηση κάθε έννοια δικαίου θα μιλάμε τώρα ;

Ευτυχώς, προς το παρόν . . . γλυτώσαμε και από τη σάτιρα του ανεκδιήγητου Λαζού !!!

Έχει και κάτι καλό η «γερμανική εισβολή», με τις επενδύσεις στην οικονομία μας.

Γιατί και το Βα(λ)τοπέδι θα ήταν ακόμη ένα
UFO . . . και αυτό στο Αρχείο !!!


Νάσος Ζαγγογιάννης.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: