Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Τελικά το "Κράτος του Εφραίμ" που συναλλάσσεται με τα λαμόγια, τους επίορκους, και τη "Βόρεια Συμμορία", έριξε το δόλωμα σε λάθος άνθρωπο. . .

Με αφορμή την ανάρτηση από το φιλικό Blog "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ"।

"ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ...ΜΗΝ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΕΙΣ" ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ...ΤΟΝ ΕΘΑΨΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟ !!! "

ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ...... ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝΕ!!!!!!

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ", σχολιάζει :


Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, από τη βρώμα των Σκανδάλων και αναδειχθούν όλες οι πτυχές ... για τις πιθανές "Άνωθεν Πιέσεις" ή και εντολές ακόμη , τότε θα επιβεβαιωθεί και ο πολιτικός πολιτισμός, του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ,
κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, για το περιβόητο DVD και τον αναπόδεικτο δικαστικά, μέχρι σήμερα τουλάχιστον "εκβιασμό".


ΔΕΝ δικαιολογείται από καμία νόμιμη κυβέρνηση, με "καμιά κυβέρνηση", όταν σύρεται από τα λάθη της, να προβαίνει στη χρησιμοποίηση ΜΗ σύννομων πράξεων και ενεργειών, όπως αυτής της προβολής του επίμαχου Παράνομου"αποδεικτικού υλικού", από κυβερνητικούς.

Εδώ πρέπει να επισημανθεί και η συν ευθύνη των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών της Εξεταστικής Επιτροπής.


Το... "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρών σοφών", ισχύει περίτρανα εδώ, μετά και από το πρώτο φιάσκο του DVD (χωρίς να ξέρουμε πόσα άλλα υπάρχουν ακόμη), στη "περίπτωση Ζαχόπουλου", που ακόμη ΔΕΝ μάθαμε : το "πώς" και το "γιατί", ούτε πειστήκαμε ως λαός, ότι ΔΕΝ υπάρχουν και άλλες παράνομες μαγνητοσκοπήσεις, ή και το πόσοι άλλοι πιθανόν εκβιασμοί έγιναν, από νονούς και νταβατζήδες, που κάποιοι μπορούν να γνωρίζουν . . . να σιωπούν ή και να το έχουν ως όπλο συμψηφισμού, εκβιασμού ή απειλής και άλλων πολιτών.


Στη περίπτωση αυτή που το περιβόητο DVD, προβλήθηκε από μέλη της επιτροπής, με τη κυβερνητική συναίνεση ή ανοχή, διαπράττονται ακόμη και τώρα, ΟΧΙ μόνο παράνομες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά κλονίζεται και η εμπιστοσύνη των πολιτών στο ύφος, το ήθος και την αλαζονεία της εξουσίας η οποία απαξιώνει τους νόμους που η ίδια η πολιτεία μας έχει θεσπίσει για όλους εμάς.


Αλλά το έθιμο καταργεί νόμους . . . κάθε έννοια πολιτισμικής ηθικής και πολιτικού πολιτισμού, κάθε έννοια δικαίου και αντίληψης, τόσο στη συνέπεια του "Ύφους και του "Ήθους", όσο και στην αλαζονεία των "Σεμνών" και "Ταπεινών", προσκυνητών, δούλων του χριστιανικού ιδεώδους και του πνευματισμού του "νερουλά κτηματομεσίτη", Εφραίμ.


Κάποιοι ήξεραν !!! ΝΑΙ . . . αλλά ποιοι ;

Τελικά κύριε Ζαγορίτη σας ξέφυγε ή τα "Άνωθεν" . . . ακόμη παίζουν ως τα επόμενα . . .


Νάσος Ζαγγογιάννης.


http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2008/11/blog-post_4243.html
===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: