Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Η σχολή του Σπίνου

Τελικά φαίνεται ότι ο Αρης Σπίνος, το δεξί χέρι του Γιάννης Παπαγιάννη και αποτυχημένος εκδότης –για ένα φεγγάρι έβγαζε την εφημερίδα «24 ώρες»- φαίνεται ότι δημιούργησε δημοσιογραφική σχολή.

Είναι ο τύπος που, αν θυμάστε, κατέθετε στον εισαγγελέα ότι στην υπόθεση του Ζαχόπουλου τον είχε πλησιάσει μια γυναίκα, ονόματι Δήμητρα, και σύμφωνα πάντα με το Σπίνο τον ενημέρωσε ότι πίσω απ’ την υπόθεση Ζαχόπουλου υπήρχαν «μυστικές υπηρεσίες» κ.λπ.

Αλλά οι φαντασία του συγκεκριμένου δημοσιοκάφρου δεν σταματάει εκεί. Ο ίδιος ήταν που μας έλεγε ότι οι ενέργειες του Δαϊλάκη καθοδηγούταν απ’ την αμερικάνικη πρεσβεία και ένα σωρό άλλες τέτοιες παπαριές.

Ο Σπίνος ήταν που μας έλεγε πριν κάποιους μήνες, απ’ το δελτίο του Extra3 ότι οι Αμερικάνοι προσπαθούν να εξαγοράσουν τρεις βουλευτές της Ν.Δ για να ρίξουν την κυβέρνηση.
(
Το είχαμε σχολιάσει μάλιστα τότε)
Θέμα που το πήρε και το ανακύκλωσε η «Αυριανή» ενώ με μεγάλη καθυστέρηση το ανακάλυψε τώρα και ο Λιάτσος και το προβάλλει στην φυλλάδα του.

Τελικά δεν είναι μόνο κάποια μπλόγκερς που παρουσιάζουν τις φαντασιώσεις τους σαν γεγονότα, και ορισμένοι δημοσιοκάφροι δεν πάνε πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: