Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Σίβυλλα


Επίσημη συνεργασία με το “INFOPAL”: Νέα από την Παλαιστίνη - News from Palestine
Ξεκινώντας επίσημη συνεργασία με το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων “INFOPAL”, θα μεταφέρουμε τα σημαντικότερα γεγονότα που αποκρύβουν τα ΜΜΕ, υπηρετώντας την πολιτική του Ισραήλ και των ΗΠΑ.
Η διάδοση των ειδήσεων για την Αντίσταση του Παλαιστινιακού Λαού, που αποκρύβουν τα διεθνή ΜΜΕ, υπηρετεί τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό.
- Ξεκίνησε χθες από την Λιβύη, το λιμάνι Zawara δυτικά της Τρίπολης, ένα πλοίο εναντίον του αποκλεισμού της μαρτυρικής Γάζας.
Οι υπεύθυνοι της αποστολής ανακοίνωσαν μεταφέρουν 3 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα και κουβέρτες), προσφορά του λαού της Λιβύης στην πολιορκημένη Γάζα και το λαό της Παλαιστίνης.
Στη συνέντευξη τόνισαν: «Οι Παλαιστίνιοι δέχονται μια άγρια επίθεση και την αδιαφορία του κόσμου. Εμείς δεν θέλουμε να στείλουμε μόνον τηλεγραφήματα συμπαράστασης, αλλά θέλουμε να προσφέρουμε συγκεκριμένη βοήθεια. Στις αρχές του Νοέμβρη, το Ισραήλ σφράγισε τη Γάζα και απαγορεύει να εισέλθουν προϊόντα, φάρμακα…».
- Χθες, οι νεκροί από τον αποκλεισμό της Γάζας έφθασαν τους 261. Χθες πέθανε η Abu Dalal (34 χρονών), μητέρα 5 παιδιών, αφού οι ναζιστές του Ισραήλ - που έχουν τη συμπαράσταση και υποστήριξη των «πολιτισμένων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ - απαγόρευσαν τη μετάβασή της σε νοσοκομείο της Ιορδανίας, αν και όλα τα έγγραφα και τα ιατρικά πιστοποιητικά απαιτούσαν την άμεση νοσηλεία της.
Οι δολοφόνοι του Ισραήλ ξεπέρασαν τους ναζί του Χίτλερ!
σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: