Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ



Το πρώτο λουλούδι

“Στο ίδιο έργο θεατές καθώς αν και όλοι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα στην απεργία, είναι δυσάρεστο για μια ακόμα φορά μια προνομιούχος κοινωνική ομάδα να αναζητήσετην δικαίωση των αιτημάτων της δυσχεραίνοντας την καθημερηνότητα εκατομμυρίων..μπλά..μπλά

Το δεύτερο λουλούδι

…….η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει εκβιασμούς και αδυνατεί να επέμβει(Σ.Σ.λές και τις επιστρατεύσεις των απεργών τις κάνει ο φούφουτος) και να επιβάλει την τάξη ο λαός ταλαιπωρείται(ΣΣ ρε τι πόνος είναι αυτός) και το χάος εγκαθίσταται στην κοινωνία… μπλά..μπλα

Το τρίτο λουλούδι

Πως γίνεται να φυλάνε κατουρημένες ποδιές για να βρουν μια δουλειά και την άλλη μέρα να κάνουν απεργία..μπλά…μπλά


Και για να μη μακρηγορούμε ο κατάλογος αυτών που εμφανίστηκαν αυτές τις ημέρες και κατακεραύνωσαν τους απεργούς μέσα από τα blogs είναι δεκάδες.


Τι μπορούμε να πούμε! Εκτός από τους γνωστούς αστέρες των τηλεοπτικών σταθμών που έχουν πάρει εργολαβία την δυσφήμιση των απεργιών τώρα προστέθηκαν και οι έχοντες την ίδια εργασία αρθρογράφοι των blogs. Μάλλον δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ιδιαίτερη κατηγορία στην συγκεκριμένη συνομοταξία μιας και που κάνουν το ίδιο επάγγελμα.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι τηλεοπτικοί εργολάβοι είναι πιο χαριτωμένοι και βγάζουν και γέλιο. Να θυμηθούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες:
Θυμηθείτε το τρομερό και φοβερό του που ειπώθηκε από χαμηλόμισθο φανταζόμαστε δημοσιογράφο: Καραμανλή ξέσκισε του απεργούς! Τον έπνιγε το δίκιο τον άνθρωπο.
Και το πιο περίφημο. Μια μέρα απεργία έκαναν οι τραπεζικοί και ό άλλος έβαζε τους παππούληδες να φωνάζουν “πεινάμε,πεινάμε ,δεν μας δίνουν την σύνταξη,400 ευρώ παίρνουμε και αυτά δεν μας τα δίνουν” Βέβαια στη συγκεκριμένη τράπεζα δούλευε ταμείο το οποίο πλήρωνε συνταξιούχους το οποίο ήταν πίσω από τον παππού και μέσα στο πλάνο,και για τα 400 ευρώ τον μήνα ούτε λόγος.
Εμπρός λοιπόν αδέρφια. Συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα. Ό άνεργος να τα βάλει με τον ωρομίσθιο επειδή είναι προνομιούχος.Ο ωρομίσθιος να βγάλει τα μάτια του εξαμηνίτη συμβασιούχου. Ο εξαμηνίτης συμβασιούχος να κόψει τα αυτιά του μισθωτού των 700 ευρώ τον μήνα,ο εργάτης με τον ιδιωτικό υπάλληλο,ο ιδιωτικός υπάλληλος με τον δημόσιο υπάλληλο κ.λ.π κ.λπ.
Η νίκη είναι δική μας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ