Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Καληνύχτα κ. Υπουργέ κοιμηθείτε ήσυχα και απόψε. .


Η αυτοκριτική σας καταγράφηκε.


Κύριε Μεϊμαράκη, χθες σε τηλεοπτικό σταθμό, δηλώσατε για καλοπροαίρετη διάθεση αυτοκριτικής. Επειδή όσοι ΔΕΝ σας γνωρίζουν για τις επιλεκτικές σας διαθέσεις, στο τομέα ευθύνης σας, είναι λογικό να μην διέκριναν το σαφέστατο υποκριτικό σας ύφος.


Επειδή θέλω να είμαι και εγώ συνεπής με τη δήλωση σας, παραβλέπω το ύφος και θα δανειστώ αυτή την ομολογία της αυτοκριτική σας :


"Δεν μπορεί η καλοπροαίρετη διάθεση αυτοκριτικής να παρερμηνεύεται ως βολές ή πυροβολισμοί ή οτιδήποτε".


Σας ερωτώ ευθέως, τίμια και ξεκάθαρα :


Εσείς πως εξηγείτε, ότι με την εκφοβιστική πολιτική σας, στην επιλεκτική πρόθεση σας, να καταρτίσετε "ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ" του Ν. 2439-96, ¨Περί Ιεραρχίας και Εξέλιξης Αξιωματικών ΕΔ¨. εξαναγκάσατε σε πρόωρη συνταξιοδότηση, εκατοντάδες χαμηλόβαθμους, αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων ;


Εσείς πως εξηγείτε, τις επιλεκτικές ημερομηνίες αποστρατείας τους ;


Εσείς πως εξηγείτε, ότι με βάση αυτό το μεθοδευμένο προσχέδιο, που ετοιμάζετε προς ψήφιση, αλλά ατυχώς τα θλιβερά τεκταινόμενα της Μονής Βατοπέδιου, (μάλλον ανέστειλαν προσωρινά), να ευνοούνται κατάφωρα τα ρετιρέ των στρατηγών και ως υπόθεση τούτου, να συνάγεται και η συγκαταβατική σιωπηρή αποδοχή τους, αφού τους εξαιρείτε από τις δυσμενείς κρίσεις, και τα υπόλοιπα "ψαλιδίσματα" που το εν λόγω προσχέδιο επιφυλάσσει για όλους τους υπόλοιπους ;


Να σας πω εγώ λοιπόν, για να μην σας κουράζω, μιας και έχετε να ασχοληθείτε με σοβαρότερα θέματα, όπως είναι τα εσωκομματικά σας προβλήματα..


Στην αρχή της σύλληψης του προσχεδίου :

1ον. Φροντίσατε, εσείς και ο προκάτοχος σας να φιμωθεί από 28-11-2005, μέχρι και σήμερα η

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, πριν ακόμη λειτουργήσει αλλά και υπάρξει και η συνταγματικά κατοχυρωμένη ελεύθερη φωνή και των ένστολων αξιωματικών , όπως ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες.


2ον. Φροντίσατε να φιμωθεί ακόμη και ο "τύπου εξωραϊστικός" :

"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"

Ακόμη και για ένα τέτοιο σύνδεσμο ΔΕΝ είναι διαθέσιμη να επιτρέψει η κυβέρνηση σας στα ένστολα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Και στη συνέχεια βάλατε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο σας, για τάχα πιο ευέλικτο σχήμα . . .


χαρτζιλικώσατε τους στρατηγούς με επιδόματα και προνόμια και τους εξαιρέσατε από την αξιολόγηση που υπόκεινται όλοι οι άλλοι ένστολοι στρατιωτικοί, μέχρι και του βαθμού του ταξιάρχου.


Εδώ οι οικογένειας των πρόωρων συνταξιοδοτημένων στρατιωτικών απαιτούν να κάνετε την αυτοκριτική σας. Το τάχα περίλυπος ύφος σας είναι επαναλαμβάνω υποκριτικό, σας ενδιαφέρει μόνο η κυβέρνησή σας, όπως φαίνεται και από την επόμενη σας δήλωση, στο ίδιο κανάλι :


"Υπάρχουν, όμως, ενδεχομένως διαδικαστικά ζητήματα και ανοιχτά θέματα για να συζητηθούν."


Αυτά είναι σαν κροκοδείλια κλάματα που εσείς νομίζετε ότι οι οικογένειες των στρατιωτικών βλέπουν, ως καλοπροαίρετη διάθεση αυτοκριτικής ; και ενδιαφέρον στο τομέα ευθύνη σας ;


Έχετε κ. Μεϊμαράκη, απογοητεύσει ως κυβέρνηση, πολλούς κλάδους και εργαζόμενους διαφόρων επαγγελμάτων, αλλά εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς . . . μεταρρύθμιση με φιμωμένες φωνές στα ελληνικά λέγεται κάπως αλλιώς.!!!


Περιμένουμε να δούμε το ανοσιούργημα σας, να υπερψηφίζεται και από τους ψευτοαντάρτες βουλευτές σας.


Σας υπενθυμίζω Τέλος εδώ, ότι το κώλυμα που ισχυρίζεται η αρμόδια εισαγγελική αρχή, με την παρεμβάση του Υπουργείου σας, για την "ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ", όπως και για το "ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"

Ίσχυε το ίδιο νομικό καθεστώς ως αιτιολογικό, και για το δικαστικό και εισαγγελικό κλάδο όπως επίσης και για το Λιμενικό Σώμα και Σώματα Ασφαλείας.


Η πολιτεία απλόχερα έδωσε λύσεις σε όλους !!!


Τι επιπλέον δέσμευση ισχύει για τους Έλληνες Αξιωματικούς των Ε.Δ ;


Καληνύχτα κ. Υπουργέ, κοιμηθείτε ήσυχα και απόψε. Η αυτοκριτική σας καταγράφηκε.


Νάσος Ζαγγογιάννης.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2008/09/blog-post_3845.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: