Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008

Το φόρουμ του "Μαύρου Κρίνου"mavroskrinos.freeforums.org
Δείτε πριν μπείτε στο φόρουμ τι είναι "Μαύρος Κρίνος"
"Ο Μαύρος Κρίνος αποτελεί μια συσπείρωση αντικαπιταλιστών εθνικοεπαναστατών με στόχο την κοινή Αυτόνομη δράση ενάντια στο απάνθρωπο σύστημα του καπιταλισμού και την παγκόσμια Νέα Τάξη. Παλεύουμε πρώτα σε τοπικό, μετά σε εθνικό και τέλος σε διεθνές επίπεδο ταυτόχρονα. Ο αγώνας μας είναι κοινός με τους αγώνες όλων των λαών που αντιστέκονται, από τη Μπολιβαριανή επανάσταση στη Λατινική Αμερική και...
τους Ζαπατίστας στο Μεξικό , τον IRA, την Παλαιστίνη , τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο , την αντίσταση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, μέχρι το λαό του Ιράν, της Συρίας και της Βόρειας Κορέας, τους οποίους και στηρίζουμε έμπρακτα όπως κάναμε και με τον αγωνιζόμενο Σέρβικο λαό. Η αντίσταση κάθε λαού ενάντια στην καπιταλιστική νέα τάξη είναι ταυτόχρονα συμβολή στον αγώνα και για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση και του δικού μας λαού από την παγκόσμια εξουσία των πλουτοκρατών.

Τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην υγεία, την εκπαίδευση, την κοινωνική ασφάλιση διαλύονται καθημερινά, όπως και η εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα. Τα καταπιεσμένα λαϊκά κοινωνικά στρώματα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους χτυπώντας το σύστημα και όχι να τις αναλώνουν παλεύοντας μεταξύ τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σύστημα φροντίζει να τροφοδοτεί τέτοιες διαμάχες με προβοκατόρικες ενέργειες. Αν ήμασταν συγκάτοικοι θα ήταν ανόητο να τσακωνόμαστε για το που θα μπει ένας καναπές την στιγμή που το ίδιο το σπίτι μας έχει πιάσει φωτιά, αντί να συνεργαζόμαστε προσπαθώντας να σώσουμε το κοινό μας σπίτι.

Ζούμε σε ένα κράτος απίστευτης διαφθοράς και παρατηρούμε μια κατάπτωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ακρίβεια, φτώχεια, ανεργία, εγκληματικότητα, ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι. Κάμερες στους δρόμους, παρακολουθήσεις τηλεφώνων, αστυνομία και καταστολή παντού. Ο καπιταλισμός και οι πολυεθνικές αλώνουν τα πάντα, από την φύση και τη γη μας μέχρι και την προσωπικότητα μας. Καταναλωτισμός, κατάθλιψη, πορνεία, ελεγχόμενες μόδες, ναρκωτικά, χαρτορίχτρες, θρησκευτικές αιρέσεις και εμπόριο ελπίδων, ηθική και πολιτιστική παρακμή. Βρισκόμαστε στην αυτοκρατορία της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου."

mavroskrinos.freeforums.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: