Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ: ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ…

1. Κ. Καραμανλής, ομιλία στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, 20 Μαρτίου 2004: «Περιορισμός της κρατικής σπατάλης. Έτσι θα βρούμε τους πόρους για την κοινωνική πολιτική. Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται».

2. Πριν λίγες μέρες, προκλήθηκε σάλος για τις πολύ μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς των διοικητών των Ταμείων, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Τι να πει κανείς όμως για την περίπτωση του Προέδρου του ΟΠΑΠ; Ο προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού, μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου, «καθαρίζει», για να το πούμε σε απλά ελληνικά, 500.000 ευρώ το χρόνο, πάνω από 1.500 ευρώ την ημέρα! Και μάλιστα παίρνει bonus για τα κέρδη της επιχείρησης που είναι μονοπώλιο!
3. Είναι προσβολή του Έλληνα πολίτη το ύψος αυτής της αμοιβής. Είναι προσβολή του Έλληνα πολίτη το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ενός μονοπωλιακού Οργανισμού παίρνει bonus, που φτάνει το ετήσιο ύψος του μισθού του. Κάποιος πρέπει να απαντήσει επιτέλους. Πάμε στοίχημα ότι θα σιωπήσουν;
giannisp

Δεν υπάρχουν σχόλια: