Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Γιατί στο ΠΑΣΟΚ δεν μιλούν τη γλώσσα της Αλήθειας; Ο Βαλλιανάτος δεν ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου!

Γιατί αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Του Μανόλη Γεωργίου
Σήμερα ο κύριος Γρηγόρης Βαλλιανάτος, όπως και πριν τη λήξη της «επαγγελματικής» του σχέσης με το ΠΑΣΟΚ, έχει πάρει “αμπάριζα” τα τηλεπαράθυρα κάθε είδους και αυτοπροβάλλεται, κάτι σαν «εθνικός ήρωας».
Σε κάθε ευκαιρία επισημαίνει ότι ήταν «τεχνικός σύμβουλος» (image maker) του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, χθες κοκορευόταν ότι συνέταξε πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για τους ομοφυλόφιλους και ότι παρά του ότι το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί, ο πρόεδρος εμπιστεύτηκε αυτόν κι όχι το ΠΑΣΟΚ!


Συνέχεια στη σίβυλλα.

ΣΧΟΛΙΟ :

Κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ.

Εκ του αποτελέσματος, η επιλογή Βαλλιανάτου καταγράφεται στη συνείδηση των ψηφοφόρων, ως τουλάχιστον ατυχής. Το λαϊκό κίνημα του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές και ούτε σας επιτρέπετε η όποια έμμισθη επιλογή του όποιου συνεργάτη σας να είναι σε δυσαρμονία με τη πλειονότητα των άλλων στελεχών, κυρίως δε με την αισθητική και τη μέση αντίληψη του μέσου ψηφοφόρου.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα, που υπερασπίζεται ο κύριος αυτός, για το κίνημα μας μπορεί να είναι ανεκτά και ο καθένας από μας ανέχεται, τις όποιες επιλογές του άλλου, τα εθνικά μας θέματα όμως ΔΕΝ μπορεί κανείς να τα συμψηφίζει, με την όποια ιδιαιτερότητα κανενός έμμισθου συνεργάτη σας.

Λυπάμαι ειλικρινά, που σ’ αυτή τη ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα, οι ανόητες και προβοκατόρικες αντιλήψεις των Σκοπίων, έστω άδολα αλλά σίγουρα άκομψα, έδειξαν ότι παρεισέφρησαν με αυτή την ανόητη τοποθέτηση του κυρίου αυτού, και μείωσαν την αξιοπιστία της ηγετική σας ομάδας. Τα περιθώρια των πειραματισμών σας και η αποκάλυψη και άλλων τέτοιων επιλογών - λαθών, πρέπει να έχουν ένα τέλος. ΔΕΝ δικαιούστε σε άλλες λάθος επιλογές.


Νάσος Ζαγγογιάννης.

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
==============================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: